Ilmoittautuminen Politiikan tutkimuksen päiville

Politiikan tutkimuksen päiville ei tarvitse ilmoittautua eikä maksaa osallistumismaksua, mikäli olet Valtiotieteellisen yhdistyksen tai Westermarck-seuran jäsen tai olet päätoiminen politiikkatieteiden tai sosiologian perustutkinto-opiskelija. Valtiotieteellisen yhdistyksen jäseneksi voit liittyä tästä hintaan 40€/vuosi (opiskelijajäsen 22€/vuosi).

Muussa tapauksessa osallistumismaksu on 100€ ja ilmoittautuminen tapahtuu alla olevalla lomakkeella. Politiikan tutkimuksen päivien osallistumismaksu kattaa myös osallistumisen 28-29.3.2008 järjestettäville sosiologipäiville.Käytä maksaessasi kaikille yhteistä viitenumeroa 52854. Mikäli et suorita maksua omalta tililtäsi, kirjoita viitenumeron sijasta viestikenttään oma nimesi.

Lomakkeet