Tietojen luovutus

Oodi-opintohallintojärjestelmän tiedot ovat viranomaisen toiminnan julkisuudesta annetun julkisuuslain (JulkL 621/1999) tarkoittamia julkisia asiakirjoja, joita luovutetaan pyydettäessä JulkL:n 16.3 §:n nojalla.

Rekisteröidyn luvalla yliopisto luovuttaa opiskelijoiden osoitetietoja yhdistyksille, säätiöille ja viranomaisille rajoitettuihin opiskelua tukeviin tarkoituksiin. Opiskelija antaa suostumuksen nimi- ja osoitetietojensa luovuttamiseen uusien opiskelijoiden ilmoittautumislomakkeella. Opiskelija voi myöhemmin muuttaa omia nimi- ja osoitetietojen luovuttamista koskevia tietoja WebOodissa.

Henkilötietojen luovuttamista erilaisiin tarkoituksiin (kuten tutkimuksen tekemiseen, tilastointiin ja muuhun osoitteellisiin lähetyksiin) koskevat määräykset pohjautuvat henkilötietolakiin, jossa on säädetty henkilötietojen käsittelyyn ja luovuttamiseen liittyvistä yleisistä periaatteista.

Tietoja luovutetaan luovutusehtojen ja tilastopyynnön mukaisesti tietojen luovutusta pyytävälle henkilölle. Lisätietoja tilastopyynnöt sivulla.

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK