karhu.JPG

 

 


Juha Karhu, OTT 

Juha valmistui Helsingin yliopistosta oikeustieteen tohtoriksi vuonna 1988 (väitöskirjan aihe Sopimusoikeuden järjestelmä ja sopimusten sovittelu). Väitöstyön valmistuttua hän toimi tutkijana Lontoossa 1989-1990. Karhu oli isänsä asianajotoimiston avustaja 1976-1980, Suomen Akatemian tutkimusapulainen 1971-1976, Helsingin yliopiston assistentti useita eri jaksoja 1977-1983 ja Suomen Akatemian tutkimusassistentti 1984-1985 sekä 1986. Kuluttajavalituslautakunnan esittelijänä Karhu toimi 1982-1985, Espoon tuomiokapitulin apulaisena 1986 ja Helsingin yliopiston vt. apulaisprofessorina ja vt. professorina useaan eri otteseen 1987-1992, samoin kuin dosenttina vuodesta 1989. Lapin yliopiston velvoiteoikeuden professori hänestä tuli 1993. Oikeustieteiden tiedekunnan dekaaniksi hänet nimitettiin 2013. Samana vuonna hänet vihittiin Turun yliopiston kunniatohtoriksi, Göteborgin yliopiston kunniatohtori hän on ollut vuodesta 2009.

 


Mikko.CV.jpg

 

 

Mikko Lindroos, amanuenssi, oikeustieteiden ylioppilas

Oikeustieteiden opiskelija Rovaniemeltä. Toiminut lukuisissa luottamustehtävissä yliopistoyhteisössä ja Rovaniemen kaupungilla. Monipuolinen työkokemus mm. matkailuelinkeinon parissa. Kiinnostunut kaikenlaisista oikeudellisista haasteista, Erikoistunut hallinto- ja valtiosääntöoikeuden alaan. Hallinnoi ja koordinoi Paradigmaa tiedekunnan ja opiskelijoiden kanssa.

 

EliasRauhalaEDIT.jpg

  Elias Rauhala, oikeustieteiden ylioppilas

Olen 23-vuotias kolmannenvuoden oikkari Taivalkoskelta. Minua kiinnostavat erityisesti kansainvälinen oikeus ja erilaiset oikeuskulttuurit. Pidän myös kitaroista ja urheilusta.


samuli.JPG

 

Samuli Keskitalo, oikeustieteiden ylioppilas

Olen kolmannen vuoden oikeustieteen opiskelija. Olen kotoisin Rovaniemeltä ja haluaisin jäädä tänne valmistumiseni jälkeen töihin. Minua kiinnostavat erityisesti rikosoikeus ja prosessioikeus.


MeriTuuliaTaipaleEDIT.jpg

 

Meri-Tuulia Taipale, oikeustieteiden ylioppilas

Olen kolmannen vuoden artisti, jonka pään on Lappi saanut pyörälleen; tuntuu, että tänne tullessa kaikki mahdollisuudet avautuivat. Liikun paljon ja opiskelen venäjää sivuaineena. Taustallani on kokemusta sekä asianajotoimisto JB Evershedistä, poliisin rikostorjuntayksiköstä että monipuolisesti yliopistosta yhteisten asioiden järjestämisestä. Tänä vuonna toimin myös ELSA:ssa; odotan erityisesti molempien järjestöjen alkavaa yhteistyötä väittelykerhon tiimoilta.

 jussiveli.JPG

 

Jussiveli Jukantupa, oikeustieteiden ylioppilas

Olen neljännen vuoden oikeustieteiden opiskelija lähtöisin Etelä-Pohjanmaalta, Kauhavalta. Omaan valmiudet erityisesti opetusta tukevien tehtävien hoitamiseen entisen työkokemuksen - opettajan sijaisuuden - ansiosta. Kirjoitan tällä hetkellä notaaritutkielmaa velvoiteoikeuden alalta.


juhis.JPG

 

Juhamatti Etuaro, oikeustieteiden ylioppilas

Paljasjalkainen hyvinkääläinen, mutta mukavasti kotoutunut rovaniemeläinen. Tietokoneet laajassa merkityksessä ovat kiinteä osa elämääni, huomattuani oikeuden olevan päivityksineen ja lukuisine polkuineen samaa, olin menetetty tapaus. Tärkeimmät oikeudelliset kiinnostukseni kohteet ovat kilpailuoikeus, yritysoikeus, tietotekniikkaoikeus ja persoonallisuusoikeus, josta erityisesti edunvalvontakysymykset.


essi.JPG


Essi Törmänen, oikeustieteiden ylioppilas

Viidennen vuoden opiskelija. Aiempaa työkokemusta löytyy Rovaniemen hovioikeudesta, asianajotoimisto Laki-Forum Oy:stä sekä Lapin syyttäjänvirastosta.


Karo15.jpeg

 

Karolina Hirvinen, oikeustieteiden ylioppilas

Olen 27v helsinkiläistynyt eteläpohjalainen kolmannen vuoden oikkari arktisella alueella. Aikaisempi tutkinto rikosseuraamusalan sosionomi. Innolla visioimassa Paradigmaa! Minua motivoi ihmisten välisyys ja maagisen nosteen luominen. Ai niin ja maailmanrauha. Aikaisempaa työkokemusta niin Helsingin käräjäoikeudesta, vankilasta, kuin yhdyskuntaseuraamustoimistostakin. Myös touchia rikosseuraamusasiakkaiden arviointityöstä, sekä heittäytymisestä nuorten syrjäytymisen katkaisijana Helsingin lastensuojelussa. Oikeudenaloista lähimpänä sydäntäni ovat sopimusoikeus, työoikeus, oikeusinformatiikka ja persoonallisuusoikeus. Unelma-ammatti kv-tehtävät palmun alla!


   

Anniina Kaartometsä, oikeustieteiden ylioppilas

Syntyperäinen rovaniemeläinen, viidennen vuoden oikeustieteen opiskelija ja myös kasvatustieteen maisteri, Työkokemusta on karttunut muun muassa Lapin syyttäjävirastosta ja Verohallinnosta. Lisäksi useamman vuoden kokemus palvelualalta ja työstä aikakauslehdessä

 Kata.jpg  

Katarina Rantala, oikeustieteiden ylioppilas

Olen Katarina Rantala ja kulutan kirjaston penkkejä kolmatta vuotta yliopistollamme. Notaariopinnot suoritan loppuun vuoden 2016 aikana, pääpainona yritysjuridiikka. Lisäksi olen suorittanut kursseja laskentatoimen puolelta. Aikaisempaa työkokemusta minulta löytyy Nordea Rahoitukselta leasingsopimusten parista. Vuoden 2015 vaikutin ainejärjestömme Artiklan hallituksen riveissä. Vapaa-ajalla tykkään joogata ja viihdyn eri talvilajien parissa.

Julius.jpg  

Julius Matilainen, oikeustieteiden ylioppilas

Olen viidennen vuoden opiskelija alun perin pääkaupunkiseudulta. Työkokemusta minulla löytyy harjoittelijana kahdesta liikejuridiikkaan keskittyneestä asianajotoimistoista. Järjestötyöstä omaan kokemusta niin ainejärjestöstä, tiedekunnan hallinnosta, Lapin Yliopiston Ylioppilaskunnasta kuin Suomen Lakimiesliitosta. Olen erityisesti kiinnostunut riitojen yritys- ja sopimusjuridiikasta sekä myös kansainvälisestä yksityisoikeudesta.

Odotan innolla alkanutta lukuvuotta mukana Paradigmassa. Toiveeni on, että Paradigmassa pystytään visioimaan ja kehittämään uusia sekä joustavia tapoja ja malleja tiedekunnan toiminnan hyödyntämiseksi.