Verkkogalleriat

Verkkogalleriat sisältävät Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan henkilökunnan ja opiskelijoiden teoksia, teoskuvia ja prosessin dokumentointia. Gallerioita on kolme: Kaiku, Katoava taide ja Talvitaide.

Kaiku-galleria on Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan verkkogalleria. Galleriassa esitellään tiedekunnan opiskelijoiden ja henkilökunnan teoksia ja projekteja. Ne on luokiteltu kurssitöihin, näyttelydokumentteihin, portfolioihin ja projekteihin.

Katoavan taiteen -galleriassa on esillä ympäristö-, yhteisö-, performanssi ja tila-aikataiteen dokumentointeja. Teoskuvia, dokumenttikuvia ja lyhyitä videokoosteita on koottu tähän galleriaan yli kymmenen vuoden ajalta taidekasvatuksen laitoksessa toteutetuista projekteista ja yhteistyöhankkeista. Dokumentit on luokiteltu yhteistyöhankkeisiin, porfolioihin, kohteisiin ja työtapoihin.

Talvitaide-galleriassa on esillä talvitaidetta: lumi- ja jääveistoksia, -installaatioita ja -arkkitehtuuria. Kuvat ja videokoosteet on luokiteltu kohteisiin, kuviin, teoksiin, projekteihin ja työtapoihin.

Verkkogallerioihin