• Weboodi
Tapahtumia ja infoja

Hae vaihtoon - Pohjois-Amerikan north2north -verkoston kohteet 2019-2020

15.12.2018 0:01–31.1.2019 23:59

Hakuaika north2north –verkoston kohteisiin on 15.12.2018 - 31.1.2019. North2north on sirkumpolaarisen alueen verkosto, jossa on mukana yliopistoja Kanadasta, USA:sta, Pohjoismaista sekä Venäjältä.

Vietä elämäsi muistorikkain lukukausi tai –vuosi maailmalla ja lähde vaihtoon! Hyödynnä kohdeyliopistojen runsasta opintotarjontaa ja suorita osa tutkinnostasi tai vaikka kokonaan uusi sivuaine vaihto-opiskelusi aikana.Haussa avoinna olevat kohteet löytyvät SoleMOVE-järjestelmästä, jossa pääset lukemaan opiskelijoiden palautteita kohteista ja tekemään hakemuksen omiin suosikkikohteisiisi!

North2north-ohjelmassa voit hakea seuraaviin kohteisiin Kanadaan lukuvuodelle 2019-2020: UQAM Montreal, Lakehead University ja Cape Breton University. Muut Pohjois-Amerikan kohteet eivät ole haettavissa.

Lisätietoja www.ulapland.fi/kv sekä www.ulapland.fi/ennenvaihtoa