• Weboodi
Koulutuskalenteri

Opiskelutaitojen opettaminen - Webinaari 3h

1.3.2019 0:00–29.3.2019 0:00

Lapin AMK:n ja Lapin yliopiston yhteinen LUKKO-hanke (ESR) järjestää keväällä 2019 webinaareja opetus- ja ohjaushenkilöstölle ajankohtaisista ohjauksen teemoista. Webinaarit ovat avoimia kaikille.

Tavoitteet ja sisältö:

Webinaarin sisällöt tarkentuvat alkuvuodesta 2019.

Ajankohta:
Maaliskuu 2019. Tarkempi päivämäärä ja aika ilmoitetaan myöhemmin.

Toteutus:
Webinaari toteutetaan Adobe Connect -ohjelmalla (AC), jonka käyttöä varten tarvitset (mielellään) kiinteän, nopean nettiyhteyden sekä osallistuaksesi keskusteluun kuulokemikrofonin tai tilamikrofonin. AC toimii selaimessa, joten erityistä ohjelmistoa sen vuoksi ei tarvitse koneelle asentaa. Kerromme mielellämme lisää toteutustavasta ja tarvittavasta välineistöstä etukäteen, ole yhteydessä!

Kohderyhmä:
Webinaari on avoin kaikille. Sisältöä on rakennettu erityisesti perusopetuksen viimeisten luokkien, lukioiden ja ammatillisen toisen asteen opetus- ja ohjaushenkilöstöä ajatellen, mutta se sopii laajemmallekin kohdejoukolle.

Kustannukset:
Koulutus on LUKKO-hankkeen (ESR) järjestämää ja näin opetuksen sekä materiaalin osalta maksutonta. Osallistujat vastaavat itse mahdollisista lounas-, matka- ja majoituskuluista sekä tietoliikenneyhteyksiin tai -välineisiin liittyvistä kuluista (verkko-opetusalusta on käyttäjälle maksuton eikä vaadi lisenssiä tai koneelle asentamista).

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen webinaariin aukeaa tammikuun 2019 aikana. Sitovat ilmoittautumiset sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. HUOM! Verkkolomakkeessa on havaittu toimimattomuutta Internet Exploreria käytettäessä, suosittelemme käyttämään Mozillaa tai Cromea.

Lisätiedot:
suunnittelija Päivi Holopainen, p. 040 484 4087, etunimi.sukunimi@ulapland.fi