Koulutuskalenteri

181404_oph_rahoittaa_rgb pieni.png

Palveluiden ja markkinoinnin kehittäminen oppilaitoksessa: myyntijohtaminen 5 op

1.12.2017–19.1.2018 9:00–15:00
Lapin yliopisto
Yliopistonkatu 8
Rovaniemi

Opetushallituksen rahoittamaa täydennyskoulutusta oppilaitosten esimiehille sekä kehittämisestä tai markkinoinnista vastaavalle henkilöstölle.

Koulutuksen sisältö ja tavoitteet:

Koulutuskokonaisuuden tavoitteena on perehdyttää osallistujia palveluiden, myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen erityisesti myyntijohtamisen näkökulmasta. Koulutuksessa ohjataan osallistujia hahmottamaan organisaationsa palveluita tarjoavana yksikkönä, joka kehittää myyntiään ja asiakashankintaansa tavoitteellisesti. Osallistujat saavat koulutuksesta tiiviin teoriapohjan markkinoinnin ja näkyvyyden lisäämisen nykytyökaluista (mm. sosiaalinen media ja videot) sekä erityisesti myyntiprosessien johtamisesta ja organisaation myynnin kehittämisestä. Osallistujat kehittävät koulutuksen aikana ohjatusti oman organisaationsa myyntiprosesseja ja -työkaluja: koulutuksen tuotoksena valmistuu organisaatiolle myynnin käsikirja. Koulutukseen sisältyy kolme lähiopetuspäivää (etäosallistuminen osittain mahdollista) sekä organisaatiokohtaista ohjausta.

Koulutukseen suositellaan ilmoittautumaan organisaatioista työpareittain.

Kohderyhmä: varhaiskasvatuksen johtajat ja esimiehet, II asteen oppilaitosten ja vapaan sivistystyön esimiehet ja kehittämisvastuulliset, muu oppilaitossektorin asiasta kiinnostunut opetus- ja hallintohenkilöstö

Toteutus: Koulutukseen sisältyy kolme työpajatyyppistä lähiopetuspäivää (etäosallistuminen kahteen päivään mahdollista) sekä organisaatiokohtaista ohjausta. Osallistujat tuottavat koulutuksen kehittämistehtävänä organisaatiolleen myynnin käsikirjan.

Etäosallituminen: Etäopetuksessa käytetään Adobe Connectia (AC), jonka käyttöä varten tarvitset (mielellään) kiinteän, nopean nettiyhteyden sekä kuulokemikrofonin tai tilamikrofonin. AC toimii selaimessa, joten erityistä ohjelmistoa sen vuoksi ei tarvitse koneelle asentaa. Kerromme mielellämme lisää toteutustavasta ja tarvittavasta välineistöstä etukäteen, ole yhteydessä!

Kouluttaja: suunnittelija, HTM Esa Posio, Lapin yliopiston Koulutus- ja kehittämispalvelut

Aikataulu ja sisältö:

pe 1.12.2017 klo 9-15: myynnin perusteet, myynnin käsikirja (etäosallistuminen mahdollista)

to 18.1.2018 klo 9-15: myyntiprosessit, asiakashankinta (etäosallistuminen mahdollista)

pe 19.1.2018 klo 9-15: myynnin nykytyökalut; some ja myyntivideoiden tuottaminen

(tarkemmat sisällöt tulossa alkusyksystä 2017)

Kustannukset: Koulutus on opetushallituksen kustantamaa opettajien täydennyskoulutusta ja opetuksen sekä materiaalin osalta maksutonta. Osallistujat vastaavat itse mahdollisista lounas-, matka- ja majoituskuluista sekä tietoliikenneyhteyksiin tai -välineisiin liittyvistä kuluista (verkko-opetusalusta on käyttäjälle maksuton eikä vaadi lisenssiä tai koneelle asentamista).

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset verkkolomakkeella torstaihin 16.11.2017 mennessä. Katso peruutusehdot alta. HUOM! Verkkolomakkeessa on havaittu toimimattomuutta Internet Exploreria käytettäessä, suosittelemme käyttämään Mozillaa tai Cromea.

Peruutusehdot: Viimeisen ilmoittautumisajankohdan jälkeen peruutettaessa tai kokonaan peruuttamatta jätettäessä perimme 40 prosenttia koulutuksen järjestämiskuluista / opiskelija. Estyneen tilalle voidaan vaihtaa kuluitta toinen henkilö.

Lisätiedot: koulutuspäällikkö Niina Alapuranen, p. 040 515 6544, etunimi.sukunimi@ulapland.fi