Koulutuskalenteri

rahoittajan logot.fw.png

Pohjoisen huippunaiset – yrittäjyys ja johtaminen -seminaari

6.10.2017 9:00–17:00
Esko ja Asko -sali (F1011) / Esko and Asko Hall (F1011)
Yliopistonkatu 8, Rovaniemi

Lapin syksyn vetovoimaisin johtamisseminaari: Nainen - tule inspiroitumaan ja verkostoitumaan!

Seminaarissa keskitytään naisjohtamiseen ja naisyrittäjyyteen mahdollisuuksien näkökulmasta. Seminaarissa kuullaan puheenvuoroja ajankohtaisista teemoista kuten naisten rohkeus, sukupuoli ja johtamisen ja yrittäjätarina. Iltapäivän seminaariosuudessa osallistuvat voivat osallistua kehittämisklinikkatyöskentelyyn. Tutustu tästä seminaarin ohjelmaan!

Kenelle: naisyrittäjille, naisjohtajille, oppilaitoksissa työskenteleville, järjestöissä työskenteleville, kehittäjille, yritystoimintaa suunnitteleville, yritystoiminnan kehittämisessä mukana oleville - kaikille asiasta kiinnostuneille.

Tule mukaan - inspiroidu ja verkostoidu!

Seminaarin järjestävät Hyvinvointialan naisyrittäjyys -jatkohanke ja Lapin yliopiston eMBA-koulutusohjelma naisjohtajille -hanke yhteistyössä Rovaniemen yrittäjänaiset ry:n kanssa.

Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautuminen netin kautta. Ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä.

Lisätietoa: koulutuspäällikkö Katri Kuusela, p. 040 5161 054, sekä suunnittelija Anna Vanhala, p. 040 4844 067 ja suunnittelija Piia Kilpimaa, p. 040 4844424.  Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@ulapland.fi