• Weboodi
  • Optima
  • Moodle
Koulutuskalenteri

Positiivisen pedagogiikan työkalupakki 1 op (Kittilä)

2.2.2019 9:00–15:00

181404_oph_rahoittaa_rgb.png

Keskeiset sisällöt ja toteuttamistapa:

Koulutuksessa tutustutaan positiivisen pedagogiikan pääperiaatteisiin. Lisäksi perehdytään positiivisen psykologian uranuurtajan, professori Martin Seligmanin, hyvinvointiteoriaan, joka antaa tukevan ja systemaattisen perustan hyvinvointiopetuksen toteuttamiseksi kouluissa. Koulutuksen pääpaino on positiivisen pedagogiikan työkaluissa, joita koulutukseen osallistujat voivat suoraan omaksua omaan työhönsä lasten ja nuorten ilon ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.

Koulutus on vuorovaikutteinen, toiminnallinen ja käytännönläheinen. Koulutuksen aikana tehdään paljon erilaisia harjoitteita. Lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämisen lisäksi osallistujia kannustetaan hyödyntämään esiteltäviä toimintatapoja omien voimavarojensa ja työilonsa edistämiseen.

Koulutus on yhden lähiopetuspäivän mittainen, yhteensä 6 h. Kouluttajana toimii Lapin yliopiston harjoittelukoulun lehtori, KT Eliisa Leskisenoja.

Kohderyhmä: Varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja perusopetuksen henkilöstö

Koulutusaika ja -paikka:

2.2.2019 klo 9-15

Kittilä, tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin

Kustannukset:

Koulutus on Opetushallituksen kustantamaa ja opetuksen osalta maksutonta, muista kuluista osallistujat vastaavat itse.

Haku:
Koulutukseen ilmoittautuminen TÄSTÄ