Koulutuskalenteri

EPPA, EU ja laatikot.PNG

Stereotypioita purkamassa - tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta ohjaukseen! -webinaari, 2h

7.4.2020 13:00–15:00

EPPA – Erilaisia polkuja pitkin ammattiin -hanke (ESR) järjestää keväällä 2020 webinaareja opetus- ja ohjaushenkilöstölle ajankohtaisista ohjauksen teemoista. Webinaarit ovat maksuttomia ja avoimia kaikille.

Ajankohta:
7.4.2020, klo 13.00-15.00

Tavoitteet ja sisältö:
Miten sukupuoli ja muut yksilöiden ominaisuudet vaikuttavat koulutus- ja ammatinvalintoihin ja niihin ohjaamiseen? Miten opettaja ja ohjaaja voi edistää tasa-arvoisen ja yhdenvertaisen opiskeluympäristön syntymistä? Vaikuttavatko ennakkoasenteet tai arvot ohjaustyöhön, ja miten? Miten jokaista ohjattavaa voisi rohkaista tekemään omannäköisen koulutus- tai ammatinvalinnan ja löytämään oman potentiaalinsa? Muun muassa näihin kysymyksiin etsitään vastauksia ja välineitä Potentiaali-hankkeen kanssa yhteistyössä toteutetussa webinaarissa.

Kohderyhmä:
Webinaari on avoin kaikille. Sisältö on rakennettu huomioiden erityisesti ammatillisen koulutuksen opettajat, työpaikkaohjaajat, opinto-ohjaajat, erityisopettajat, kuraattorit ja muut ammatillisen koulutuksen toimijat ja kehittäjät.

Kouluttajat:
Sari Miettinen, FM, projektiasiantuntija, Tulevaisuuden tutkimuskeskus, Turun yliopisto
www.potentiaalihanke.fi

Toteutus:
Webinaari toteutetaan Adobe Connect -ohjelmalla (AC), jonka käyttöä varten tarvitset (mielellään) kiinteän, nopean nettiyhteyden sekä osallistuaksesi keskusteluun kuulokemikrofonin tai tilamikrofonin. AC toimii selaimessa, joten erityistä ohjelmistoa sen vuoksi ei tarvitse koneelle asentaa. Lähetämme ohjeistuksen AC-ohjelman käyttöön webinaariin ilmoittautuneille ennen webinaaria.

Kustannukset:
Webinaari on maksuton.

Ilmoittautuminen:
Sitovat ilmoittautumiset sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.

Lisätiedot:
suunnittelija Päivi Holopainen, p. 040 484 4087, etunimi.sukunimi@ulapland.fi

EPPA-hanketta toteuttavat yhdessä Lapin koulutuskeskus REDU, Lapin ammattikorkeakoulu ja Lapin yliopisto.
Lisätietoja hankkeesta: https://www.redu.fi/eppa.