VAHTO-webinaari: Korkeakouluopiskelijoiden hyvinvointi ja ohjauksen dialogisuus

30.9.2021 12:00–15:00

VAHTO-hankkeen toisessa avoimessa webinaarissa tarkastelemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sekä dialogisuuden merkitystä korkeakouluopiskelijoiden vahvuusperustaisessa ohjauksessa. Maksuton webinaari sopii opettajille, korkeakoulutettuja ja vastavalmistuneita työssään ohjaaville, sekä kaikille vahvuuksien hyödyntämisestä ja soveltamisesta kiinnostuneille.

VAHTO-webinaari, korkeakouluopiskelijoiden hyvinvointi ja ohjauksen dialogisuus

12.00 Tervetuloa
Projektipäällikkö Krista Rautio ja projektikoordinaattori Jonna Löf, VAHTO-hanke

12.05  Dialogisuus korkeakouluopiskleijoiden ohjauksessa
Dosentti, TkT, Pia Lappalainen, Aalto yliopisto

13.00  Tauko

13.15  Korkeakouluopiskelijoiden hyvinvoinnista ja menestyksestä
Psykologian professori, emeritus Markku Ojanen, Tampereen yliopisto

14.15  Yhteenveto
VAHTO-hankkeen asiantuntijat

15.00 Tilaisuuden päätös

Webinaarin järjestää VAHTO-Vahvuusperustaisen tulevaisuusohjauksen kehittäminen -hanke. Webinaari on maksuton ja avoin kaikille.

Sitovat ilmoittautumiset torstaihin 23.9. mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Koulutus toteutetaan Teams-yhteydellä, kutsu Teams-tilaan tulee ilmoittautuneille sähköpostitse.

HUOM! Ilmoittautuessasi webinaariin sitoudut tarvittaessa täyttämään ESR Henkilö -henkilötietolomakkeen (lisätietoja Rakennerahastot-verkkosivuilta).

Lisätiedot: Projektipäällikkö Krista Rautio, Lapin yliopiston Koulutus- ja kehittämispalvelut, p. 040 484 4075, krista.rautio(at)ulapland.fi.

Ajantaisaiset kuulumiset hankkeen webinaareista ja toiminnasta VAHTO:n Facebook-sivulta

www.ulapland.fi/vahto