• Weboodi
  • Optima
  • Moodle
Koulutuskalenteri

Vahvuudet voimavaraksi 1 op (Rovaniemi)

26.1.2019 9:00–15:00

181404_oph_rahoittaa_rgb.png

Keskeiset sisällöt ja toteuttamistapa:

Koulutuksessa perehdytään VIA-vahvuusluokitukseen ja pohditaan osallistujien omia vahvuuksia sekä käydään läpi konkreetteja toimintatapoja vahvuuskeskeisen toimintakulttuurin luomiseksi ja lasten myönteisten voimavarojen tukemiseksi. Vahvuusperustaisen työskentelyn myötä lapset ja oppilaat saavat työkaluja tavoitteidensa saavuttamiseen, ihmissuhteidensa vahvistamiseen ja eteen tulevista haasteista selviytymiseen. Lisäksi käsitellään vahvuuskeskeistä arviointia ja vahvuuksien hyödyntämistä työyhteisössä.

Koulutus on vuorovaikutteinen, toiminnallinen ja käytännönläheinen. Lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämisen lisäksi osallistujia kannustetaan hyödyntämään esiteltäviä toimintatapoja omien voimavarojensa ja työilonsa edistämiseen.

Koulutus on yhden lähiopetuspäivän mittainen, yht. 6 h. Kouluttajana toimii Lapin yliopiston harjoittelukoulun lehtori, KT Eliisa Leskisenoja.

Kohderyhmä: Varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja perusopetuksen henkilöstö

Koulutusaika ja -paikka:

26.1.2019 klo 9-15

Lapin yliopisto, Ss103 (Kasvatustieteiden tiedekunta, D-siipi, 1. krs.)

Kustannukset:

Koulutus on Opetushallituksen kustantamaa ja opetuksen osalta maksutonta, muista kuluista osallistujat vastaavat itse.

Haku:
Koulutukseen ilmoittautuminen TÄSTÄ
Ilmoittautuminen viimeistään 12.1.2019 mennessä.

Lisätiedot:
Koulutuspäällikkö Katja Norvapalo P. 040 484 4185