Koulutuskalenteri

Yhteisöllisyys, luovuus ja motivaatio oppimisessa ja ohjauksessa 4 op (Rovaniemi)

23.3.2018–20.4.2018 9:00–15:00

181404_oph_rahoittaa_rgb.png
Keskeiset sisällöt ja toteuttamistapa:

Koulutuksen tavoitteena on luoda uudenlaista oppimisen kulttuuria ja sen aikana tehdään löytöretkiä vahvuuksien bongaamiseen, sisäisen liekin sytyttämiseen ja kasvun asenteeseen sekä lisätään luovan ajattelun ja tarinan kertomisen taitoja.

Koulutuksessa perehdytään LEGO®SERIOUS PLAY® and Hands on Thinking™ -menetelmän avulla käsiteltävinä oleviin asioihin rakentamalla malleja mm. LEGO-palikoista. Mallien luomisen aikana prosessoidaan tunteita, aiempia kokemuksia ja tietoja aiheesta ja luodaan ryhmässä yksilöllistä ja yhteisöllistä ymmärrystä.

Toiminnallisia koulutuspäiviä rytmittää positiivinen psykologia ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa. Koulutuksen aikana tutustutaan myös positiivisen psykologian periaatteisiin ja vahvuuksiin.

Koulutus sisältää lähiopetusta 12 h ja lisäksi kouluttajan antamia oppimistehtäviä. Sama koulutus järjestetään kahteen kertaan: keväällä 2018 Rovaniemellä ja syksyllä 2018 Kemi-Torniossa. Kouluttajana toimii opinto-ohjaaja, KM Sinikka Kuukasjärvi-Kanto.

Kohderyhmä:  opettajat, opinto-ohjaajat, erityisopettajat, lastentarhanopettajat ja koulunkäynninohjaajat

Koulutusaika ja -paikka:
23.3.2018 & 20.4.2018 klo 9-15
Lapin yliopisto (Rovaniemi)
Ls 13 (D-Siipi/Kasvatustieteiden tiedekunta, 1. kerros)

Kustannukset:

Koulutus on Opetushallituksen kustantamaa ja opetuksen osalta maksutonta. Osallistujat vastaavat itse matka-, lounas-, kahvi-  ja majoituskuluista.

Haku:
Koulutukseen ilmoittautuminen TÄSTÄ
Ilmoittautuminen viimeistään 9.3.2018 mennessä.

Lisätiedot:
Koulutuspäällikkö Annika Tuomisto P. 040 484 4121