Koulutuskalenteri

Yhteisöllisyys, luovuus ja motivaatio oppimisessa ja ohjauksessa 4 op (Kemi-Tornio)

7.9.2018–5.10.2018 9:00–15:00

181404_oph_rahoittaa_rgb.png

Keskeiset sisällöt ja toteuttamistapa:

Koulutuksen tavoitteena on luoda uudenlaista oppimisen kulttuuria ja sen aikana tehdään löytöretkiä vahvuuksien bongaamiseen, sisäisen liekin sytyttämiseen ja kasvun asenteeseen sekä lisätään luovan ajattelun ja tarinan kertomisen taitoja.

Koulutuksessa perehdytään LEGO®SERIOUS PLAY® and Hands on Thinking™ -menetelmän avulla käsiteltävinä oleviin asioihin rakentamalla malleja mm. LEGO-palikoista. Mallien luomisen aikana prosessoidaan tunteita, aiempia kokemuksia ja tietoja aiheesta ja luodaan ryhmässä yksilöllistä ja yhteisöllistä ymmärrystä.

Toiminnallisia koulutuspäiviä rytmittää positiivinen psykologia ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa. Koulutuksen aikana tutustutaan myös positiivisen psykologian periaatteisiin ja vahvuuksiin.

Koulutus sisältää lähiopetusta 12 h ja lisäksi kouluttajan antamia oppimistehtäviä. Kouluttajana toimii opinto-ohjaaja, KM Sinikka Kuukasjärvi-Kanto.

Kohderyhmä: opettajat, opinto-ohjaajat, erityisopettajat, lastentarhanopettajat ja koulunkäynninohjaajat

Koulutusaika ja -paikka:

7.9.2018 ja 5.10.2018 klo 9-15
Digipolis - Kemin Teknologiakylä, Tietokatu 6, Kivikangas, koulutustila Papuuri

Kustannukset:

Koulutus on Opetushallituksen kustantamaa ja opetuksen osalta maksutonta, muista kuluista osallistujat vastaavat itse.

Haku:
Koulutukseen ilmoittautuminen TÄSTÄ
Ilmoittautuminen viimeistään 24.8.2018 mennessä.

Lisätiedot:
Koulutuspäällikkö Katja Norvapalo P. 040 484 4185