• Weboodi
  • Owa
  • Outlook
  • Finna
  • Tenttis
  • Optima
  • Moodle
Taiteiden tiedekunnan uutiset
 
tomserratti_550px.jpg
Tom Serratti: ykstisyiskohta Wrinkles -teoksesta. Valokuvaus, kumiöljy -painatustekniikka. 50 x 50 cm. Kuva: Tom Serratti

Graafisen suunnittelun opiskelijan valokuvanäyttely Rovaniemen Fondiassa

1.12.2017

Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan ja yritysjuridiikkaan erikoistuneen lakitoimisto Fondian välinen yhteistyö jatkuu uuden näyttelyn merkeissä. Tällä kertaa Rovaniemen Fondiassa on nähtävillä graafisen suunnittelun koulutusohjelman opiskelijan Tom Serrattin valokuvanäyttely. Serrattin teosten teemoina ovat ihmisen ja luonnon kohtaaminen sekä pysyvyys.


– Olen syntynyt Brasiliassa italialais-brasilialaiseen perheeseen ja asunut elämäni aikana monissa eri paikoissa ja maissa. Lapsuudestani asti olen pohtinut juuriani. Tällä hetkellä asun Lapissa ja minulla on suomalainen perhe. Kenties jonain päivänä omat lapseni pohtivat juuriaan, kuvailee Tom Serratti näyttelynsä lähtökohtia.

Ihmiset ja rakennukset muuttuvat. Maailma muuttuu heterogeenisemmaksi. Luonto, toisaalta rauhallinen ja samalla ylivoimainen, on jotain pysyvää. Amazonin viidakon eristyksestä eteläisen Englannin nummille ja suomalaisten järvien seesteisyydestä mystiseen Lappiin – luonto tekee jokaisesta paikasta omalaatuisen.

Valokuvat on toteutettu kumiöljy -painatusprosessin avulla. Serratti on halunnut käyttää kyseistä tekniikkaa, koska se tekee kuvista maalauksellisia ja ajattomia. Näyttely on esillä Rovaniemen Fondiassa vappuun 2018 asti.


tomserratti_web.jpg
Tom Serratti: Always There. 2016. Valokuvaus, kumiöljy -painatustekniikka. 50 x 40 cm. Kuva: Tom Serratti

Tom Serratti: Enrooted
30.11.2017 – 30.4.2018

Fondia Rovaniemi, Rovakatu 20–22
Näyttelyyn voi tutustua virka-aikoina.

Lisätietoja:
Tom Serratti
jserratt(at)ulapland.fi
+358 40 411 3609

Lisätietoja tiedekunnan näyttelytoiminnasta:
Näyttelytoiminnan yliopisto-opettaja Leila Lipiäinen
leila.lipiainen(at)ulapland.fi


LY / Viestintä / LP
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK