• Weboodi
  • Optima
  • Moodle

Uutinen, kuvituskuva 2

Haku erillisiin erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antaviin opintoihin tiistaihin 26.2. mennessä

12.2.2019

Haku erillisiin erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antaviin opintoihin (erityisopettajaopintoihin) 60 op lukuvuodelle 2019-2020.

Opintojen laajuus on 40 op ja ne järjestetään yhden lukuvuoden aikana. Opiskelija saa kuitenkin opinto-oikeuden 1,5 vuodeksi. Opinnot alkavat elokuussa/syyskuussa 2019 ja yhdessä erityispedagogiikan perusopintojen (25 op) kanssa opinnot muodostavat kelpoisuuden tuottavan kokonaisuuden ”erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot 60 op”.

Opiskelu järjestetään kontaktiviikkotyyppisesti 3-5 päivän jaksoissa klo 8-18 välisenä aikana. Opintoihin kuuluu yliopisto-opiskelulle tyypillistä itsenäistä opiskelua: kirjallisuuden lukemista, tenttejä, esseitä sekä parityöskentelyä. Opetussuunnitelmaan kuuluu kaksi opetusharjoittelujaksoa. Valitut saavat lisätietoa opintojen alkuun liittyen kesän 2019 aikana.

Hakea voivat kentän opettajat, Oulun yliopiston ja Lapin yliopiston luokanopettajaopiskelijat.

Lisätietoja hakemisesta