• Weboodi
  • Outlook
  • Finna
  • Tenttis
  • Optima
  • Moodle
Uutiset
15.4.2013

Musiikinopetuksen tilojen korjaustyöt käynnissä

Musiikinopetuksen tilojen korjaustyöt on aloitettu Lapin yliopiston F-talon kellarikerroksessa. Opetus tiloissa voidaan aloittaa syksyllä 2013.

Purkutyöt ovat käynnissä ja myös rakenteiden tiivistystyöt alkavat huhtikuussa. Kesän aikana tiloissa tehdään ilmanvaihtotöitä, asennetaan uusi lattiamateriaali sekä tehdään myös muita pinnoitustöitä. Näillä näkymin F-talon korjatut musiikinopetuksen tilat saadaan opetuskäyttöön syyslukukauden 2013 alusta alkaen.

Insinööritoimisto Vahanen Oy vastaa työmaan laadunvalvonnasta ja tekee mittauksia, joilla varmistetaan rakenteiden tiiviys. Työmaalla työskentelee myös valvoja, joka valvoo töiden etenemistä, työmaan puhtaudenhallintaa ja laadunvarmistusta.

Työmaakierroksia tilojen käyttäjille

Musiikinopetusten työmaahan ja korjaustöihin on mahdollista tutustua 15.5.2013 kello 14–15 ja kello 15–16. Vierailut järjestetään kahdessa osassa kymmenelle henkilölle kerrallaan. Työmaavierailu on tarkoitettu ensisijaisesti kasvatustieteiden tiedekunnan musiikin opettajille ja opiskelijoille. Työmaavierailuun ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä ilmoittautumislomake, joka julkaistaan myöhemmin ilmoitettavassa osoitteessa Lapin yliopiston www-sivuilla.

Lisätietoja:
Suomen yliopistokiinteistöt Oy
Jarmo Perkiö, johtava kiinteistönpidon asiantuntija
Puhelin 040 035 9414
Lapin yliopisto
Jukka Mäkelä, vararehtori
Puhelin 040 704 8490

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK