• Weboodi

LoimuSpeksi2019_kuvituskuva.jpg

Omstart, nyt se alkaa! 1 ½ Astetta Speksi muutoksesta

17.4.2019

1 ½ Astetta - Speksi muutoksesta on LoimuSpeksin kevään 2019 produktio, joka saapuu Rovaniemen Teatterin Saivo-saliin huhtikuun puolessa välissä.

Vuoden huikein ja speksikkäin interaktiivinen teatterikokemus ottaa jälleen lavan sekä yleisönsä haltuun uudella riemukkaalla tarinalla, jossa tällä kertaa seikkaillaan maailmantuskan riivaamana muutoksen kynnyksellä. Tavallisen tallaajan elämä muuttuu kertarysäyksellä, kun jumalallisen väliintulon seurauksena hänet lähetetään suorittamaan eeppistä maailmanpelastustehtävää.

LoimuSpeksi on opiskelijavoimin toteutettava humoristinen musikaalinäytelmä, jossa yhdistyvät komediallinen teatteri, improvisointi sekä näyttävät tanssi- ja musiikkinumerot. Erityisen lisän Speksiin tuovat OMSTART-huudot, joiden avulla yleisö pääsee vaikuttamaan näytelmän kulkuun. Lopputuloksena on mukaansatempaava teatterielämys, jossa jokainen esitys on ainutlaatuinen!

Rooleissa:

Loru Reinikka
Esa-Pekka Tuppi
Petteri Voutilainen
Iisa Mäkipaaso
Sami Pekkala
Jonne Piltonen

Ohjaus:

Timo Metsäjoki

Esityspäivät:

Keskiviikko 17.4. (ensi-ilta)
Torstai 18.4.
Lauantai 20.4.
Tiistai 23.4.
Keskiviikko 24.4.
Lauantai 27.4.
Maanantai 29.4.

Esitykset alkavat aina klo 19.00 Rovaniemen Teatterin Saivo-salissa.

Esityksissä käytetään teatterisavua.

Liput 13€, opiskelijalippu 10€

Lisätiedot, kampusmyyntipäivät sekä nettilipunmyynti www.loimuspeksi.fi

Tiedustelut osoitteeseen tuotanto@loimuspeksi.fi