• Weboodi

Uutinen, kuvituskuva 2

Opiskele kesällä!

1.4.2019

Avoin yliopisto vastaa osaltaan Lapin yliopiston ympärivuotisesta tutkinto-opiskelusta järjestämällä kesäopintoja. Tarjonnassa on erityisesti kielten opintoja lähiopetuksena, ja lisäksi verkkokursseja kasvatuspsykologiasta. Haku kesäopintoihin käynnistyy 2.4.

Tutkinto-opiskelijoille suunnattujen kieliopintojen haut päättyvät opintojaksokohtaisesti. Kieliopinnot järjestetään touko-kesäkuussa 11.5. - 22.6. ja elokuussa 7.8. - 23.8.

Kaikki kesän opinnot ovat maksuttomia Lapin yliopiston tutkinto-opiskelijoille ja Lapin ammattikorkeakoulun opiskelijoille.

Avoimen yliopiston kesäopinnot on koottu tälle sivulle, tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu!

Lapin yliopiston tutkinto-opiskelijoilla on mahdollisuus opiskella maksutta myös Lapin ammattikorkeakoulun kesäopintoja; mm. peliopintojen kokonaisuus Katso tarjonta täältä!

Muista myös EXAM-tentti mahdollisuus.

Tutustu myös Lapin kesäyliopiston kesäopintotarjontaan.