5.5.2014

Seminaari: Monitoimijuus koulussa

Seminaarissa esitellään Monitoimijuus koulussa -kehittämishankkeen toimintoja ja tuloksia. Hankkeessa on kehitetty kouluhyvinvointia sosiaalisin ja pedagogisin menetelmin.

Keskeisessä osassa on ollut lasten ja huoltajien osallisuuden vahvistaminen. Lisäksi sosiaalityön koulutuksen ja opettajankoulutuksen välistä yhteistyötä on uudistettu käytäntölähtöisesti ja tutkimuksellisesti.

Seminaarissa kootaan hankekokeilussa syntyneitä hyviä käytänteitä, nostetaan tarkasteltavaksi tärkeimpiä kokemuksia ja viritetään kehittäviä ajatuksia ja ideoita kouluhyvinvointiin ja monitoimijuuteen. Seminaari antaa eväitä opetussuunnitelmaprosessiin sekä uudistuneen oppilas- ja opiskeluhuoltolain toteuttamiseen.

Monitoimijuus koulussa -kehittämishanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ja Lapin ELY-keskus.

Seminaari

Aika: Keskiviikko 7.5.2014 klo 12:30–16:15
Paikka: Lapin yliopisto, Eelin-sali, Yliopistonkatu 8, Rovaniemi

Lisätietoja ja ilmoittautuminen hankkeen nettisivuilla: www.ulapland.fi/monitoimijuus