• Weboodi
  • Moodle

Kaisa-Maria.JPG
Kaisa-Maria Kimmel. Kuva: Johan-Eerik Kukko

Ulalla-podcastin toisessa jaksossa keskustellaan soteuudistuksesta ja terveydenhuollon priorisoinnista

8.11.2018

Lapin yliopiston viestintäsuunnittelija Jaana Ojuva ja tiedeviestintäsuunnittelija Johan-Eerik Kukko käsittelevät Ulalla-podcastin toisessa jaksossa soteuudistusta ja terveydenhuollon priorisointia. Vieraana on väitöskirjatutkija Kaisa-Maria Kimmel oikeustieteiden tiedekunnasta.

Toisessa jaksossa keskustellaan myös miten juristit ja lääkärit ymmärtäisivät toisiansa paremmin, sekä millaisia mahdollisuuksia Twitterin käyttäminen tuo sote-keskusteluun.

Ulalla-podcastissa käsitellään kahden viikon välein ajankohtaisia asioita ja ilmiöitä. Ääneen pääsevät asiantuntijat ja tutkijat eri tiedekunnista.

Kuuntele Ulalla-podcastin uusin jakso Soundcloudista