Uutiset 2019

soutu 1.jpg

Yliopiston soutujoukkueeseen haetaan soutajia

13.8.2019

Lapin yliopisto ottaa mittaa Lapin ammattikorkeakoulusta perinteeksi muodostuneen soutukilpailun merkeissä perjantaina 6.9. Kirkkoveneillä soudettava kisa käynnistyy klo 14 Pohjanhovin rannasta.

Joukkueeseen kuuluu 14 soutajaa sekä perämies. Joukkueessa tulee olla yhtä monta miestä ja naista. Venekuntaan tulisi saada monipuolinen edustus, jossa on soutajia ns. johtotasolta, muusta henkilökunnasta, opettajistosta ja opiskelijoista. Joukkueessa tulisi olla edustaja jokaisesta tiedekunnasta, ja joukkueesta puolet tulisi muodosta henkilökunnasta (7 hlöä) ja puolet opiskelijoita (7 hlöä).

Ilmoittautumiset ja lisätietoja

Matti Honkala, puh. 040 487 1016, matti.honkala@ulapland.fi