Uutiset 2019
 
uutiskuva_3.jpg

Yliopistonlehtori Marjaana Kangas ja professori Heli Ruokamo kutsuttu EARLI-konferenssiin

13.8.2019

Yliopistonlehtori Marjaana Kangas ja professori Heli Ruokamo esittelevät pelillisen ja leikillisen oppimisen pedagogiikkaan perusopetuksessa liittyvää tutkimustaan Saksassa järjestettävässä konferenssissa.

Kangas ja Ruokamo on kutsuttu esittelemään pelillisen ja leikillisen oppimisen pedagogiikkaan perusopetuksessa liittyvää tutkimustaan ”Emotional-motivational factors of STEM learning games” symposiumiin EARLI-konferenssissa, joka järjestetään 12.-17.8.2019 Aachenissa, Saksassa.

Lisäksi Ruokamo on kutsuttu kommentaattoriksi ”Using ICT to reflect upon teaching in teacher education and professional development” –symposiumiin. EARLI (The European Association for Research on Learning and Instruction) on Euroopan suurin kansainvälinen tieteellinen konferenssi, jossa oppimisen ja opetuksen tutkijat kokoontuvat joka toinen vuosi.

Tänä vuonna konferenssin teemana on “Thinking Tomorrow's Education: Learning from the past, in the present and for the future”.

Konferenssin ohjelma:

https://earli.org/sites/default/files/2019-08/EARLI2019-AUG2019_2.pdf

Lisätietoja:

Heli Ruokamo
Marjaana Kangas
Kasvatustieteiden tiedekunta/Media Education Hub

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK