Koulutuskalenteri

Sananjalkoja ja kirjainkiemuroita 1 (0-5 v) (2 op) VERKKOKOULUTUS

9.9.2021–27.10.2021 0:00–0:00

Logo: Opetushallitus rahoittaa hanketta

Keskeiset sisällöt ja toteuttamistapa:

Sananjalkoja ja kirjainkiemuroita - sanataiteen menetelmistä intoa ja iloa luku- ja kirjoitustaidon oppimiseen ja opettamiseen -koulutuksessa tutustutaan sanataidekasvatuksen menetelmiin ja tavoitteisiin luku- ja kirjoitustaidon oppimisen ja opettamisen tukena. Koulutuksessa kurkistetaan uusimpaan lastenkirjallisuuteen ja sen käsittelyyn lasten kanssa innostavasti ja monipuolisesti. Tavoitteena on tutustua sanataiteen eri sovelluksiin, kielen oppimisen ja liikkeen yhdistämiseen, kirjoittamisen pelillistämiseen sekä vuorovaikutuksen tukemiseen sanataiteen keinoin. Erityistä huomiota kiinnitetään oppimismotivaatioon. Koulutus koostuu kahdesta webinaarista (12 h) ja oppimistehtävistä.

Kohderyhmä: Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen opettajat ja erityisopettajat

Aikataulu: 9.9.2021 & 27.10.2021, verkossa klo 9-15.

Kouluttajat:
Elina Mäkinen, sanataideopettaja, Jyväskylän kansalaisopiston sanataidekoulu & Suvi Ylönen, KM, YTM, varhaiskasvatuksen (erityis)opettaja, Niilo Mäki Instituutti

Kustannukset:
Koulutus on Opetushallituksen kustantamaa ja opetuksen osalta maksutonta, muista kuluista osallistujat vastaavat itse.

Haku: Ilmoittaudu koulutukseen TÄSTÄ

Lisätiedot: