• Weboodi

LehmusniemiAnna.jpg

Anna Lehmusniemi, laukkusuunnittelija

12.9.2018

Anna Lehmusniemi on 33-vuotias helsinkiläinen laukkusuunnittelija. Lehmusniemi valmistui vuonna 2012 taiteiden maisteriksi Lapin yliopiston vaatetussuunnittelun koulutusohjelmasta. Opintojen loputtua Lehmusniemi muutti Belgiaan suunnittelemaan laukkuja eri belgialaisille merkeille. Vuonna 2016 Lehmusniemi päätti lanseerata oman NO/AN nahkalaukkumalliston. Laukut valmistetaan perheomisteisessa ateljeessa Portugalissa, ja jokaisen laukun tehnyt artesaani merkitsee laukkuun oman nimensä. Laukut ovat laadukkaita ja minimalistisia ja niiden on suunniteltu kestävän aikaa. NO/AN laukkuja on esitelty eri kansainvälisissä muotilehdissä kuten Vogue Australiassa, Vogue USA:ssa, Vogue Italiassa ja Belgian Marie Claire:ssa.

Tutustu Annan suunnittelemiin laukkuihin osoitteessa noanstudio.com