Lahjoitusuutiset
 
jorma_pääkkäri_web.jpg

Polarlehdet osallistuu yliopiston varainhankintaan

19.5.2017

Polarlehdet on tehnyt 10 000 euron lahjoituksen Lapin yliopiston varainhankintaan. Päätoimittaja Jorma Aula pitää tärkeänä sitä, että Lapissa säilyy itsenäinen yliopisto ja yliopistotason koulutus.

Jorma Aulan mukaan yliopisto ja sen opiskelijat elävöittävät Rovaniemen katukuvaa.

– Lapin yliopisto ja Rovaniemen katukuvassa värikkäänä näkyvät opiskelijat kertovat luovuudesta, kehityksestä ja elämän voimasta, Aula sanoo.

Aulan mukaan yliopiston opiskelijat ovat tärkeä lisä alati kasvavan Lapin matkailun kielitaitoisen henkilökunnan työvoimatarpeisiin. Aula arvioi, että Lapin matkailussa tulee lähivuosina olemaan pulaa ammattitaitoisista matkailualan työntekijöistä.

– Nyt tulisikin kehittää uudenlaisia oppimisympäristöjä ja -tapoja, joissa koulutettaisiin osaajia erityisesti vaativan ja kehittyvän luksusmatkailun tarpeisiin.
Matkailuyrityksistä puuttuu moniosaajia ja luksusmatkailuun vihkiytyneitä työntekijöitä, Aula sanoo.

Jorma Aula kertoo tehneensä viestinnällistä yhteistyötä yliopiston kanssa koko yliopiston historian ajan. Hän on pitänyt säännöllisesti yliopistoa esillä omissa julkaisukanavissaan. Viime keväänä Aula teki yhteistyötä yliopiston kanssa julkaisemansa kiinankielisen lehden merkeissä.

Lisätietoja:
Jorma Aula
Puhelin 0400 690533
Sähköposti: jorma.aula@matka24.com

LY/Viestintä/OT