OdigO_banneri.jpg

Aikuisten ja ikääntyvien digitaitojen ohjaaminen -webinaarisarja jatkuu uusin jaksoin syyskuussa!

8.9.2022 10:00–10:45

Lapin yliopiston ja Lapin ammattikorkeakoulun yhteisessä OdigO – Osaavia aikuisten ja ikääntyvien digitaitojen ohjaajia Lappiin -hankkeessa (2021–2023) toteutetaan seitsemänosainen "Aikuisten ja ikääntyvien digitaitojen ohjaaminen" webinaarisarja, joka jatkuu uusin jaksoin syyskuussa 2022. Webinaarit ovat n. 30-45 minuutin mittaisia ja ne tallennetaan myöhemmin tilattaviksi omaan sähköpostiin. Jaksojen tilaus ja niihin ilmoittautuminen tapahtuu hankkeen nettisivuilla lyhyen lomakkeen täyttämisen myötä. Webinaarisarja on kaikille avoin ja ilmainen!

Sarjan kolme ensimmäistä jaksoa käsittelevät seuraavia aiheita:
1. Digitaidot – paljon muutakin kuin vain teknisiä taitoja?
2. Millaisia digitaitojen koulutustarpeita aikuisilla ja ikääntyneillä on?
3. Asiakkaan kohtaaminen ja digitaitojen ohjaaminen

Neljäs jakso: ”Uudesta verkkokoulutuksesta eväitä ohjaustyöhön” toteutetaan hanketiimin toimesta to 8.9.2022 klo 10-10:45 Teamsissa. Jaksossa käydään keskustelua Lapin yliopiston ja Lapin ammattikorkeakoulun yhdessä suunnitellun, pilotoidun ja jatkokehitetyn verkko-opintojakson ”AKAS3115 Aikuisten ja ikääntyvien digitaitojen ohjaaminen (5 op)” pohjalta. Kyseinen verkko-opintojakso toteutetaan toisen kerran syksyllä 2022, minne ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet. Maksuttomasta verkko-opintojaksosta tiedotetaan myöhemmin hankkeen omilla nettisivuilla sekä sosiaalisen median kanavilla (Fb, Twitter). Tervetuloa mukaan!

Webinaarien tilaus ja ilmottautuminen: Webinaarisarja - Lapin yliopisto - University of Lapland - Lapplands universitet (ulapland.fi)

Lisätietoja hankkeen projektipäälliköltä:
Susanna Rivinen