• Weboodi

Arviointi arvoon (3 op)

1.8.2020–31.12.2020 0:00–0:00

Logo: Opetushallitus rahoittaa hanketta

Keskeiset sisällöt ja toteuttamistapa:

Koulutuksen aikana perehdytään arviointikäytänteisiin, jotka tukevat oppilaan oppimista ja joiden avulla oppilaat voivat osoittaa osaamisensa monipuolisesti. Kahden lähiopetuspäivän lisäksi koulutukseen sisältyy ennakko- ja välitehtäviä, joissa hyödynnetään digitaalista materiaalia. Koulutuksen sisällöt: Oppimista tukeva arviointikulttuuri - Arviointi osana oppimista, formatiivinen arviointi - Nivelvaiheiden arviointi - Moninaiset arviointikäytänteet ja tukea tarvitsevan oppilaan arviointi.

Kohderyhmä: perusopetuksen luokan-, aineen- ja erityisopettajat.

Aikataulu: Koulutus järjestetään Lapin yliopistolla syksyllä 2020. Koulutuksen tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Kouluttaja: Kouluttajana toimii oppimis- ja ohjauskeskus Valteri, Tervaväylän asiantuntija erityisopettaja Timo Sipilä.

Kustannukset: Koulutus on Opetushallituksen kustantamaa ja opetuksen osalta maksutonta, muista kuluista osallistujat vastaavat itse.

Haku:
Ilmoittaudu koulutukseen TÄSTÄ