• Weboodi

Arviointi arvoon (3 op)

1.8.2019–31.12.2020 0:00–0:00

Logo: Opetushallitus rahoittaa hanketta

Keskeiset sisällöt ja toteuttamistapa:

Koulutuksen aikana perehdytään arviointikäytänteisiin, jotka tukevat oppilaan oppimista ja joiden avulla oppilaat voivat osoittaa osaamisensa monipuolisesti. Kahden lähiopetuspäivän lisäksi koulutukseen sisältyy ennakko- ja välitehtäviä, joissa hyödynnetään digitaalista materiaalia. Koulutuksen sisällöt: Oppimista tukeva arviointikulttuuri - Arviointi osana oppimista, formatiivinen arviointi - Nivelvaiheiden arviointi - Moninaiset arviointikäytänteet ja tukea tarvitsevan oppilaan arviointi.

Kohderyhmä: perusopetuksen luokan-, aineen- ja erityisopettajat.

Aikataulu: Koulutuksen aikataulu ilmoitetaan myöhemmin. Koulutus järjestetään Lapin yliopistolla.

Kouluttaja: Kouluttajana toimii oppimis- ja ohjauskeskus Valteri, Tervaväylän asiantuntija erityisopettaja Timo Sipilä.

Kustannukset: Koulutus on Opetushallituksen kustantamaa ja opetuksen osalta maksutonta, muista kuluista osallistujat vastaavat itse. Koulutuksen aluksi on tarjolla kahvit ja laktoosittomat kahvileivät. Peruuttamatta jätetystä koulutuspaikasta peritään 80 euron maksu.

Haku:
Ilmoittaudu koulutukseen TÄSTÄ