Koulutuskalenteri

EPPA, EU ja laatikot.PNG

Flipped learning -webinaari, 2h

13.12.2019 13:00–15:00

EPPA – Erilaisia polkuja pitkin ammattiin -hanke (ESR) järjestää syksyllä 2019 ja keväällä 2020 webinaareja opetus- ja ohjaushenkilöstölle ajankohtaisista ohjauksen teemoista. Webinaarit ovat maksuttomia ja avoimia kaikille.

Ajankohta:
Perjantai 13.12.2019, klo 13.00-15.00.

Tavoitteet ja sisältö:
Flipped learning -webinaarissa saat vastauksia kysymyksiin: Mitä on flippaaminen? Miksi flipata ja kääntää opetus oppijakeskeisemmäksi? Mitkä ovat flippauksen avaintekijöitä? Webinaarin tavoitteena on esitellä flipped learningiä/flipped classroomia sekä kannustaa ja rohkaista osallistujia lähteä kokeilemaan käänteistä opetusta omassa työssään.

Webinaari toteutetaan teemansa mukaisesti kolmessa vaiheessa ennakkomateriaaliin tutustumisen, webinaariosion sekä jälkitehtävän kautta. Ennakkomateriaali lähetetään ilmoittautuneille noin kaksi viikkoa ennen webinaaria.

Kohderyhmä:
Webinaari on avoin kaikille. Sisältö on rakennettu huomioiden erityisesti ammatillisen koulutuksen opettajat, työpaikkaohjaajat, opinto-ohjaajat, erityisopettajat, kuraattorit ja muut ammatillisen koulutuksen toimijat ja kehittäjät.

Kouluttaja:
yliopistotutkija, KT Erkko Sointu, Itä-Suomen yliopisto

Toteutus:
Webinaari toteutetaan Adobe Connect -ohjelmalla (AC), jonka käyttöä varten tarvitset (mielellään) kiinteän, nopean nettiyhteyden sekä osallistuaksesi keskusteluun kuulokemikrofonin tai tilamikrofonin. AC toimii selaimessa, joten erityistä ohjelmistoa sen vuoksi ei tarvitse koneelle asentaa. Lähetämme ohjeistuksen AC-ohjelman käyttöön webinaariin ilmoittautuneille ennen webinaaria.

Kustannukset:
Webinaari on maksuton.

Ilmoittautuminen:
Sitovat ilmoittautumiset sähköisellä ilmoittautumislomakkeella 28.11.2019 mennessä.

Lisätiedot:
suunnittelija Päivi Holopainen, p. 040 484 4087, etunimi.sukunimi@ulapland.fi

EPPA-hanketta toteuttavat yhdessä Lapin koulutuskeskus REDU, Lapin ammattikorkeakoulu ja Lapin yliopisto.
Lisätietoja hankkeesta: https://www.redu.fi/eppa.