Ikääntyvien yliopiston luento: Kyselytutkimuksesta päivää, olisko teillä hetki aikaa?

23.10.2019 14:00–16:00

Kyselytutkimuksesta päivää, olisiko teillä hetki aikaa? Kyselytutkimusten ja vaaligalluppien toteutus ja tulosten luotettavuus
Tilastotieteen emeritusprofessori Erkki Pahkinen, Jyväskylän yliopisto

Lapin kesäyliopisto, Lapin Urheiluopisto, Hiihtomajantie 2, Rovaniemi. Opasteet ulko-ovella.
Luentomaksu 5€ kerätään käteismaksuna luentosalin ovella. Ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Lapin kesäyliopisto järjestää yhteistyössä Jyväskylän kesäyliopiston ja Jyväskylän yliopiston ikääntyvien yliopiston kanssa korkeatasoisia video -luentoja elämän eri osa-alueilta. Ikääntyvien yliopistossa voi iästä riippumatta nauttia ja hyötyä luennoitsijoiden annista. Luennot sopivat kaikenikäiselle kuulijakunnalle, sillä ikääntyminen ei tunne ikärajoja!