Lapset ja opettaja kumartuneena hyönteistä esittävän valokuvan äärelle.

Koululaisten Tiedeviikko

16.9.2024 9:00–20.9.2024 15:00
Arktikum
Pohjoisranta 4
96100 Rovaniemi

Suuren suosion saavuttanut tiedekasvatustapahtuma järjestetään 16.–20. syyskuuta Arktikumissa.

Koululaisten Tiedeviikolla on tarjolla runsaasti mielenkiintoisia ja monipuolisia tiede- ja taidetyöpajoja ala- ja yläkoulujen oppilaille sekä 2. asteen opiskelijoille. Työpajat ovat maksuttomia ja ne toteutetaan pääosin Arktikumissa.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Lapin yliopiston Arktinen keskus ja sen ylläpitämä Arktikum-tiedekeskus, LUMA-keskus Lappi, LUC-korkeakouluyhteisön tiede-kasvatuskeskus uJunnu, Lapin maakuntamuseo, Lyseonpuiston IB-lukio, Tähtitieteellinen yhdistys Corona Borealis, ESERO Finland ja Tietokirjafanit/tiedekeskus Heureka, Tieteen tiedotus, Jyväskylän yliopisto, LUMA-keskus Suomi sekä Rotary Rovaniemi.

Työpajojen aikatauluista ja ilmoittautumisohjeista tiedotetaan lisää elokuussa koulujen jälleen alettua kesäloman jälkeen.