• Weboodi

Esko ja Asko -sali
Yliopistonkatu 8
Rovaniemi

Kiinnostaisiko avoimen yliopiston, avoimen ammattikorkeakoulun tai kesäyliopiston opinnot?

Järjestämme rennon infotilaisuuden 14.8.2019 klo 15, jossa toivottavasti sinä ja muut avoimista korkeakouluopinnoista kiinnostuneet pääsette tutustumaan opintoihin ja tapaamaan avoimien korkeakoulujen henkilökuntaa sekä opiskelijoita. Pääset myös tutustumaan ohjatulla kierroksella Lapin yliopiston ja Lapin ammattikorkeakoulun kampuksiin sekä oppimisympäristöihin.

Tule rohkeasti paikalle, vaikka kaveriporukalla! Tarjolla pientä syötävää ja juotavaa.

Voit osallistua myös etänä osoitteessa https://blogi.eoppimispalvelut.fi/stream/

Ohjelmamme löydät avointen korkeakoulujen sivuilta:
www.ulapland.fi/avoin
www.lapinamk.fi/avoinamk
www.lapinkesayliopisto.fi

NÄHDÄÄN LAPIN YLIOPISTOLLA, TERVETULOA!

Ystävällisin terveisin
Avointen korkeakoulujen väki