• Weboodi
Koulutuskalenteri

Lapin osaamis- ja koulutustarpeet -tilaisuus

7.6.2019 11:30–15:00

Tervetuloa vaikuttamaan Lapin osaamisen kehittämiseen ja työelämän tulevaisuuden koulutustarpeiden tunnistamiseen! Tilaisuuden tavoitteena on määritellä Lapin kehitysnäkymiä yhdessä elinkeinoelämän, oppilaitosten sekä aluekehittäjien edustajien kanssa.

Tilaisuus avaa neljän työpajan sarjan, jonka tavoitteena on tuottaa Lapin jatkuvan oppimisen strategia vuosille 2021-2025.

Miten tulevaisuudessa opitaan ja osaamista kehitetään? Mihin kaikkeen pitää varautua? Mikä muuttuu? Mikä on kunkin toimijan rooli, työnantajien, koulutusorganisaatioiden ja muiden?

Aika: Perjantaina 7.6.2019, klo 11.30-15.00
Paikka: Santa's Hotel Santa Claus, Rovaniemi

OHJELMA
-Tervetuloa! Alustus, Helena Kangastie, Lapin AMK & Antti Koski, Lapin yliopisto
-Virittäytyminen työpajaan ja strategiaprosessiin
-Työskentelyä, kahvitarjoilu sopivassa välissä
-Yhteenveto ja päivän päätös

Fasilitaattorina toimii Vilma Mutka, toimitusjohtaja, Mukamas Learning Design Oy
“Tulevaisuustietoisilla organisaatioilla ei voi olla laput silmillä. Kyky oppia jatkuvasti on kriittinen menestystekijä koko Lapin alueelle. On katsottava rohkeasti ja yhdessä eteenpäin!”

Ilmoittautumiset 28.5.2019 klo 16 mennessä sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta.

Lisätietoja: projektikoordinaattori, Linda Kuisma, linda.kuisma@ulapland.fi