• Weboodi
  • Optima
  • Moodle
Koulutuskalenteri

Lasten ja nuorten stressinhallintataitojen tukeminen (1 op)

1.8.2019–31.12.2019 0:00–0:00

Logo: Opetushallitus rahoittaa hanketta

Keskeiset sisällöt ja toteutustapa:

Mitkä ovat lapsen luontaiset, biologiset kehitysprosessit - Minkälainen on luontaisia kehitysprosesseja tukeva oppimisympäristö: mikä on aikuisen rooli - Stressin säätelyn ensisijaisuus (taistele- pakene - jähmety käyttäytymisen sääteleminen) - Ympäristön turvallisuuden merkitys - Vertaissuhteiden tukeminen - miten kaikki otetaan mukaan. Koulutus on aktivoiva luentokokonaisuus, jossa pyritään vahvistamaan ymmärrystä ihmismielen toiminnasta eri ikävaiheissa.

Kohderyhmä: Varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja perusopetuksen henkilöstö

Aikataulu: Koulutus järjestetään yhtenä päivänä Lapin yliopistolla syksyllä 2019. Koulutuksen tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Kouluttaja: Lastentarhanopettaja, Neuropsykologian erikoispsykologi, FT Nina Sajaniemi.

Kustannukset:
Koulutus on Opetushallituksen kustantamaa ja opetuksen osalta maksutonta, muista kuluista osallistujat vastaavat itse. Koulutuksen aluksi on tarjolla kahvit ja laktoosittomat kahvileivät. Peruuttamatta jätetystä koulutuspaikasta peritään 80 euron maksu.

Haku:
Ilmoittaudu koulutukseen TÄSTÄ