Maksuton webinaari: Vahvuudet ja tulevaisuuteen orientoituminen korkeakouluopiskelijoiden ohjauksessa

31.8.2021 12:30–16:00

Mitä ovat inhimilliset vahvuudet ja vahvuusperustaisuus? Entä mitä tarkoittaa tulevaisuusohjaus? Tämä webinaari esittelee vahvuuksien ja tulevaisuusohjauksen käsitteitä sekä antaa uusia näkökulmia ja käytännön esimerkkejä niiden merkityksestä korkeakouluopiskelijoille ja heidän hyvinvoinnilleen. Maksuton webinaari sopii korkeakoulutettuja ja vastavalmistuneita työssään ohjaaville, sekä kaikille vahvuuksista ja tulevaisuusohjauksesta kiinnostuneille.

EU_ESR_FI_vertical_20mm_rgb.png     VipuvoimaaEU_2014_2020_rgb.jpg

Koulutuksen ohjelma

12.00 Yhteyksien testaus

12.30 Tervetuloa
Projektipäällikkö Krista Rautio & Projektikoordinaattori Jonna Löf,  VAHTO-hanke,  Lapin yliopisto & Lapin AMK

12.45  Korkeakouluopiskelijoiden tulevaisuusohjaus
Tutkimuspäällikkö, FM, Johanna Ollila, Tulevaisuuden tutkimuskeskus, Turun  yliopisto

13.45  Tauko

14.00 Vahvuusperustaisuus korkeakouluopiskelijoiden ohjauksessa
Ammatillinen erityisopettaja, KT, FM, Sanna Wenström, Oulun ammattikorkeakoulu

15.00 Yhteenveto: vahvuusperustaisuus, tulevaisuusohjaus ja ohjauksen opiskelijalähtöisyys
Professori, KT, Satu Uusiautti & Yliopistonlehtori, KT, Sanna Hyvärinen,  VAHTO-hanke, Lapin yliopisto

15.30 Tilaisuuden päätös

Webinaarin järjestää VAHTO-Vahvuusperustaisen tulevaisuusohjauksen kehittäminen -hanke. Webinaari on maksuton ja avoin kaikille.

Sitovat ilmoittautumiset tiistaihin 24.8. mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Koulutus toteutetaan Teams-yhteydellä, kutsu Teams-tilaan tulee ilmoittautuneille sähköpostitse.

HUOM! Ilmoittautuessasi webinaariin sitoudut tarvittaessa täyttämään ESR Henkilö -henkilötietolomakkeen (lisätietoja Rakennerahastot-verkkosivuilta).

Lisätiedot: Projektipäällikkö Krista Rautio, Lapin yliopiston Koulutus- ja kehittämispalvelut, p. 040 515 4075, krista.rautio(at)ulapland.fi.

Ajantaisaiset kuulumiset hankkeen webinaareista ja toiminnasta VAHTO:n Facebook-sivulta

www.ulapland.fi/vahto

ely logo pieni.jpg