• Weboodi
Koulutuskalenteri

Ohjaus erilaisissa oppimisympäristöissä -täydennyskoulutus, 15 op

1.8.2019 0:00–31.5.2020 0:00

Täydennyskoulutus on EPPA - Erilaisia polkuja pitkin ammattiin -hankkeen (ESR) suunnittelema ja toteuttama yliopistollinen täydennyskoulutus, jonka tavoitteena on uudistaa opiskelijan ohjausta.

Koulutuksen suositeltava kohderyhmä:
Ammatillisen koulutuksen opettajat, työpaikkaohjaajat, opinto-ohjaajat, erityisopettajat, kuraattorit ja muut ammatillisen koulutuksen toimijat ja kehittäjät.

Koulutuksen kesto:
Elokuu 2019–toukokuu 2020

Koulutuksen sisältö ja laajuus (15 op):
• Orientaatio – koulutuksen keskeiset tavoitteet ja sisällöt (1 op), elokuu 2019
• HOKS – Henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma (2 op), syyskuu 2019
• Ohjaus erilaisissa oppimisympäristöissä (4 op), lokakuu - joulukuu 2019
• Ohjausosaamisen syventäminen (3 op), marraskuu 2019 - maaliskuu 2020
• Kehittämistehtävä (5 op), elokuu 2019 - toukokuu 2020

Tarkemmat opintojaksokuvaukset koulutusesitteessä.

Koulutuksen rakenne ja suoritustavat:
Koulutus koostuu lähi- ja etäopetuksesta, oppimistehtävistä sekä yksilö-, pari- tai pienryhmätyönä tehtävästä kehittämistehtävästä. Opiskeluun sisältyy myös opintojen sekä kehittämistehtävän ohjaus. Koulutuksesta voi suorittaa myös osan oman kiinnostuksen ja tarpeiden mukaisesti.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen koulutukseen on päättynyt.
Lisätietoja: Katri Kuusela katri.kuusela@ulapland.fi tai Päivi Holopainen paivi.holopainen@ulapland.fi

Koulutus on maksuton.

Koulutuksen järjestää: