Orientaatiopäivä väitöskirjatutkijoille

26.8.2022 10:00–15:30

Tutkijakoulu järjestää vuosittaisen orientaatiopäivän väitöskirjatutkijoille 26. elokuuta 2022. Orientaatiopäivä on avoin kaikkien tiedekuntien väitöskirjatutkijoille, jotka ovat uusia tai vastikään väitöstutkimuksensa aloittaneita. Tapahtuma on englanninkielinen.

Ilmoittautuminen: Väitöskirjatutkijat voivat ilmoittautua orientaatiopäivään Peppi-järjestelmässä 8. elokuuta alkaen. Opintojakson koodi on TUKO1243.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Tapahtuman kuvaus löytyy Peppi-järjestelmästä. Lisätietoa voi kysyä myös tutkijakoulun koordinaattorilta (annukka.jakkula(at)ulapland.fi). Huomaathan myös säännölliset online-vastaanottojat, jolloin voidaan käsitellä kiireettömiä asioita: Contact us - Lapin yliopisto - University of Lapland - Lapplands universitet (ulapland.fi)