• Weboodi
  • Outlook
  • Finna
  • Tenttis
  • Optima
  • Moodle
Koulutuskalenteri
 

Pedagogisia näkökulmia käsityöhön ja kuvataiteeseen varhaiskasvatuksessa (2 op)

1.8.2019–31.12.2020 0:00–0:00


Logo: Opetushallitus rahoittaa hanketta

Keskeiset sisällöt ja toteuttamistapa:

Koulutuksen aikana tarkastellaan uuden varhaiskasvatussuunnitelman mukaisia pedagogisia näkökulmia käsityöhön ja kuvataiteeseen. Koulutus rakentuu kolmesta 4 h työpajailtapäivästä, yhteensä kaksi lähiopetuspäivää. Ensimmäisen iltapäivän teemana on käsityön kasvatuksellisuus, monialaisuus ja monimateriaalisuus. Toisena iltapäivänä teemana on puolestaan kuvataiteen kasvatuksellisuus ja monialaisuus. Kuvataiteessa työskentelyn tarkoituksena on pyrkimys moniaistiseen kokemukseen. Iltapäivän aikana käytämme erilaisia kokemuksellisia ja elämyksellisiä työtapoja. Kolmantena iltapäivänä toimimme käsityötä ja kuvataidetta yhdistäen. Työskentely näinä iltapäivinä tapahtuu erilaisissa kasvatuksellisissa ympäristöissä ja yhteisöissä.

Kohderyhmä: Varhaiskasvatuksen henkilöstö

Aikataulu: Koulutuksen aikataulu tarkentuu myöhemmin. Koulutus järjestetään Lapin yliopistolla.

Kouluttaja: KM, TaM, KsO Pirjo Kuukkanen toimii Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan luontokasvatuspainotteisen opettajankoulutuksen yliopistonopettajana. Hänellä on laaja kokemus käsitöihin ja kuvataiteisiin liittyvästä opetuksesta eri ikäisille oppijoille.

Kustannukset: Koulutus on Opetushallituksen kustantamaa ja opetuksen osalta maksutonta, muista kuluista osallistujat vastaavat itse.

Haku:
Ilmoittaudu koulutukseen TÄSTÄ

Lisätiedot:
Koulutuspäällikkö Katja Norvapalo P. 040 484 4185
Koulutussihteeri Tarja Tuisku P. 040 484 4136
Suunnittelija Satu Narkaus P. 040 831 6808
etunimi.sukunimi@ulapland.fi

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK