Tiedeliitto 50 vuotta – Lapin korkeakouluyhteisön tilaisuus

Lapin yliopisto, luentosali 2
Yliopistonkatu 8
96300 Rovaniemi

Saavu juhlistamaan pohjoista osaamista ja 50-vuotiasta Tiedeliittoa!

Edistyksellinen Tiedeliitto täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Lapin korkeakouluyhteisö juhlistaa Tiedeliittoa ja pohjoista osaamista yliopiston ja ammattikorkeakoulun yhteisellä tilaisuudella.

Keskiviikkona 5.10. klo 13–15 Lapin yliopiston luentosali LS2:ssa järjestettävässä tilaisuudessa kuullaan kaksi kiinnostavaa puheenvuoroa korkeakoulujen yhteiseen strategiseen valintaan, globaaliin arktiseen vastuuseen kietoutuen.

Tutkimusprofessori Timo Koivurova pitää puheenvuoron arktisen yhteistyön tulevaisuudesta vallitsevassa Venäjä-tilanteessa ja bio- ja kiertotalouden erityisasiantuntija Sanna Tyni kiertotalousajattelun merkityksestä. Yleisökysymyksille on aikaa molempien alustusten jälkeen, ja seminaaria voi seurata paikan päältä tai striiminä.

Tilaisuus huipentuu klo 14.30, jolloin luentosalista siirrytään ravintolaan Felliin nostamaan maljaa pohjoiselle osaamiselle ja 50-vuotiaalle Tiedeliitolle.

Pyydämme ilmoittautumaan seminaariin viimeistään 30.9. täällä

Striimilinkki lähetetään niille henkilöille sähköpostiin, jotka ovat ilmoittautumislomakkeessa sitä toivoneet. Ilmoittautumislomakkeella voit myös kertoa, jäätkö nostamaan maljaa puheenvuorojen jälkeen.

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneillle.