Koulutuskalenteri

Lapin yliopisto
Yliopistonkatu 8
Rovaniemi

Opetushallituksen rahoittamaa, osallistujille maksutonta täydennyskoulutusta.

Koulutuksen tavoitteet:

Koulutus perehdyttää työhyvinvoinnin johtamiseen erityisesti muutostilanteessa, jolloin organisaation tuottavuus uhkaa laskea ja toiminta vaikeutua, mikäli henkilöstön työhyvinvoinnista ei pystytä pitämään huolta. Koulutuksessa perehdytään työelämän laatutekijöihin, joita voidaan luoda pienin kustannuksin johtamisen, HR-toimenpiteiden sekä esimerkiksi toimivan ja osaavan työyhteisöviestinnän kautta. Lisäksi perehdytään sosiaalisen hyvinvoinnin ja psykologisen turvallisuuden ylläpitämisen keinoihin.

Kohderyhmä:

Varhaiskasvatuksen johto- ja esimiestehtävissä toimivat, yleissivistävän opetuksen ja sekä ammatillisen opetuksen johtajat ja esimiehet.

Toteutus:
Koulutukseen sisältyy neljä lähiopetuspäivää sekä niiden väliin sijoittuva kehittämiskokeilu omassa oppilaitoksessa. Koulutukseen on mahdollista osallistua myös etänä.

1. lähijakso:
1.-2.10.2020, klo 9-15, F2060 (Lapin yliopisto) ja verkossa

Väliohjaus verkossa: to 29.10 klo 12-15, verkossa

2. Lähijakso:
17.11.2020, klo 9-15, F2060 (Lapin yliopisto) ja verkossa
18.11.2020, klo 9-15, F2059 (Lapin yliopisto) ja verkossa

Kouluttaja
: Kouluttajana toimii TkT, FM Pia Lappalainen (Aalto Yliopisto / Langwitch Oy).

Kustannukset: Koulutus on opetushallituksen kustantamaa opettajien täydennyskoulutusta ja opetuksen sekä materiaalin osalta maksutonta. Osallistujat vastaavat itse lounas-, matka- ja majoituskuluista.

Koulutus on osa ”Oppilaitos, voi hyvin” -kehittämisohjelmaa, jonka tavoitteena on kehittää ja mallintaa oppilaitosjohtajien, esimiesten ja tiimivastaavien kanssa kokeillen uudenlaisia "pehmeitä" hr-johtamisen, osallistavan johtamisen ja työhyvinvoinnin johtamisen käytäntöjä. Kehittämisohjelman on mahdollista suorittaa 9 op tai 14 op kokonaisuutena. Kehittämisohjelmaan kuuluvat muut opintojaksot:
Myötätunto ja myötäinto esimiestyön vauhdittajina 5 op
Sovitteleva ja ratkaiseva esimies 4 op

Ilmoittautuminen:
HUOM! Ilmoittautuminen päättynyt 14.8.2020. Katso peruutusehdot alta. HUOM! Verkkolomakkeessa on havaittu toimimattomuutta Internet Exploreria käytettäessä, suosittelemme käyttämään Mozillaa tai Cromea.

Peruutusehdot:
Mikäli peruutat osallistumisesi ennen ilmoittautumisajan päättymistä, emme peri peruutusmaksua. Myöhemmin peruutettaessa tai kokonaan peruuttamatta jätettäessä perimme 40 prosenttia koulutuksen järjestämiskuluista / opiskelija. Estyneen tilalle voidaan vaihtaa kuluitta toinen henkilö.

Lisätietoja koulutuksesta voi tiedustella:
suunnittelija Linda Kuisma, p. 040 484 4147, etunimi.sukunimi@ulapland.fi