5.10.2022 9:00–15:30

Tervetuloa inspiroitumaan ja oppimaan työhyvinvoinnista syksyn ykköstapahtumaan

Toivotamme lappilaisessa kunnassa tai muussa julkisorganisaatiossa työskentelevät esihenkilöt lämpimästi tervetulleeksi osallistumaan Rovaniemellä Lapin yliopistolla 5.10.2022 klo 9.0015.30 järjestettävään ”Työskentely tulevaisuuden kunnissa – itkua vai iloa? Työhyvinvointi Lapin julkisorganisaatioissa” – tapahtumaamme.

Ohjelmassa on luvassa keskustelua julkisorganisaatioiden työvoimatilanteesta ja vetovoimasta, työelämän tulevaisuuden trendeistä, työhyvinvoinnin edistämisen taloudellisesta hyödystä sekä käytännönläheistä kehittämistä eri teemoihin keskittyvissä ”käytäntöklinikoissa”.

Tapahtuma on tarkoitettu esihenkilöasemassa toimiville ja se on Lapin alueen Euroopan sosiaalirahaston rahoittamien hankkeiden yhteinen ponnistus. Mukana ovat:

Tuottavuutta ja vetovoimaa kuntatyöhön toimistotyötä kehittämällä
Perheystävällinen hybridityön Lappi
Hyvinvointia henkilöstölle ennakoivalla johtamisella
Tuottavuutta ja hyvinvointia Jokivarteen
Tekijöiden Lappi
Työhyvinvointia saamelaisalueelle

Ilmoittautuminen tapahtumaan avataan elokuussa, lisätietoa päivitämme tapahtumasivullemme.

Tallenna tapahtuma jo kalenteriisi – tavataan lokakuussa yliopistolla!