Väitös taiteiden tiedekunnassa / OTM Suvi Lamminpää

Esko ja Asko -sali
Yliopistonkatu 8
Rovaniemi

Väitöstilaisuus taiteiden tiedekunnassa / OTM Suvi Lamminpää perjantaina 28.5.2021 klo 12 alkaen

Väitöstilaisuus taiteiden tiedekunnassa
OTM, VTM Suvi Lamminpää

perjantaina 28.5.2021 klo 12 alkaen
Esko ja Asko -sali, Yliopistonkatu 8

Muotoiluajattelua ja kompleksisuus. Teoreettis-käsitteellinen tutkimus muotoiluajattelun strategisista ja päätöksentekometodologista mahdollisuuksista.

Akateeminen väitöskirja, joka Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan suostumuksella esitetään julkisesti tarkastettavaksi perjantaina 28.5.2021 klo 12 alkaen Esko ja Asko -salissa.

Vastaväittäjänä toimii dosentti, FT Mirja Kälviäinen, LAB-ammattikorkeakoulusta ja kustoksena professori (emerita) Kaarina Määttä Lapin yliopistosta.

Väitöstä voi seurata etänä osoitteessa https://blogi.eoppimispalvelut.fi/ulapland

Väitöstilaisuuden jälkeen on kahvitilaisuus ravintola Fellissä (koronatilanteen niin salliessa).

Tervetuloa!