Väittelykilpailu: pakolaisuus ja ilmastokriisi

12.11.2019 14:00–16:00
Castrén-sali (ls 11)
Yliopistonkatu 8
96300 Rovaniemi


Anna Lindh -säätiö järjestää yhteistyössä Lapin yliopiston yhteiskuntatieteiden tiedekunnan kanssa yleisölle avoimen väittelykilpailun Lapin yliopiston Castrén-salissa (LS11) tiistaina 12.11. kello 14–16.

Lapin yliopistoa väittelytilaisuudessa edustaa sosiologian opiskelija Vilma Romsi. Kommenttipuheenvuoron esittää tutkija Saara Koikkalainen ja projektipäällikkö, Arktiset maahanmuuttajat ry:n asiantuntija Nafisa Yeasmin.

 Väittelyn teemana on pakolaisuus ja ilmastokriisi. Tilaisuuden kieli on englanti.

Ohjelma:

14.15 Avauspuheenvuoro: Anna Lindh -säätiö ja Young Mediterranean Voices -hanke

14.30 Väittelykilpailu

15.15 Väittelyn päättäminen ja voittajan julistaminen

15.20 Kommenttipuheenvuoro väittelyn teemoista: muuttoliikkeitä tutkinut Helsingin yliopiston tutkija Saara Koikkalainen ja projektipäällikkö, Arktiset maahanmuuttajat ry:n asiantuntija Nafisa Yeasmin

15.30 Yleisökeskustelu

Tilaisuuden jälkeen on tarjolla pientä purtavaa.

Tervetuloa!

Young Mediterranean Voices (YMV) on kansainvälisen Anna Lindh -säätiön, British Councilin ja EU:n ohjelma keskustelukulttuurin ja nuorten yhteiskunnallisten vaikuttamistaitojen kehittämiseksi Euroopan ja Välimeren alueella. Ohjelman puitteissa on järjestetty nuorten aikuisten väittelykilpailuja ja -työpajoja vuodesta 2011 lähtien eri puolilla Eurooppaa, Lähi-itää ja Pohjois-Afrikkaa, ja se on tavoittanut tähän mennessä jo 80 000 nuorta. Tänä syksynä hanke saapuu Suomeen.

Lisätietoja: Inka Nokso-Koivisto, Suomen Anna Lindh -verkosto, inka.nokso-koivisto(at)fime.fi, 040-732 0776.

https://www.annalindhfinland.fi
https://www.annalindhfoundation.org

Anna Lindh -verkosto kokoaa yhteen yksilöitä ja organisaatioita, jotka haluavat rakentaa siltaa Euroopan ja Välimeren eteläpuolen välille. Tätä Välimeri-dialogia käyvät Suomessa maahanmuuttajajärjestöt, kulttuuritoimijat, akateemiset instituutiot, julkishallinnolliset organisaatiot ja monet muut tahot. Anna Lindh -verkoston toimintaan voi osallistua kuka vain aiheesta kiinnostunut yksilönä tai yhteisönä. Verkoston tapahtumiin voi myös osallistua, vaikka ei olisi jäsen.

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK