Opiskelu
 
Uutinen, kuvituskuva 1

Lapin yliopiston koulutustarjonta on julkaistu Opintopolussa

29.10.2020

Korkeakoulujen kevään toisen yhteishaun koulutukset on julkaistu Opintopolussa. Keväällä haetaan syksyllä 2021 alkavaan koulutukseen.

Lapin yliopisto järjestää koulutusta kasvatustieteessä, oikeustieteessä, taiteessa ja muotoilussa sekä yhteiskuntatieteissä. Kevään tarjonnassa on mukana 19 kandidaatin ja maisterin tutkintoon johtavaa koulutusta. Lapin yliopistossa on ensi keväänä haettavana noin 900 opiskelupaikkaa. Aloituspaikkamäärässä on koulutuslaajennuksien myötä tulevia uusia aloituspaikkoja 108. Lisäksi kevään ensimmäisessä yhteishaussa on tarjolla kolme vieraskielistä maisteriohjelmaa.

Opiskelijat valitaan koulutuksista riippuen ylioppilastutkinnon perusteella tai valintakokeella. Lisäksi opiskelijoita valitaan aikaisempien opintojen perusteella suoraan maisteriopintoihin. Avoimia yliopisto-opintoja suorittaneille on oma valinta. Koulutuksiin on varattu erillinen kiintiö saamenkielentaitoisille. Valintakokeiden tarkemmasta toteutustavasta ilmoitetaan myöhemmin, viimeistään 16.3.2021.

Tutustu kevään tarjontaan Opintopolussa.

Unifin tiedote aiheesta: Yliopistot valmistautuvat vuoden 2021 opiskelijavalintoihin – ”Hyödynnämme täysimääräisesti koronakevään opit

Lisätietoja:

Satu Uusiautti
koulutuksen vararehtori
p. 040 484 4150

Merija Timonen
palvelujohtaja
p. 040 777 7352