Uutiset 2011

Äänestä perjantaina 24h-designkisan voittajaa

17.2.2011

Vuoden 2011 Rovaniemi Design Weekin 24h-designkisa kehittää Eteläkeskusta. Voittaja päätetään yleisöäänestyksen perusteella perjantaina 18.2. Rovaniemen kaupungintalon valtuustosalissa.

Kisassa mukana olevat tiimit kertovat esityksensä Eteläkeskuksen kehittämiseksi perjantaina 18. helmikuuta kello 9–10 Rovaniemen kaupungintalon valtuustosalissa (Hallituskatu 7, 2. krs). Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki päättämään, minkä tiimin ehdotus ansaitsee kisan voiton.

Kisan ratkaisun jälkeen klo 10–12 järjestetään myös työpaja, johon kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita jatkokehittämään ratkaisuja.

24h-designkisa on Rovaniemi Design Weekin tunnustapahtumia. Muotoilu valjastetaan kisassa kehittämään Rovaniemen kaupungin valitsemaa ajankohtaista teemaa. Vuonna 2011 teema on Eteläkeskus, kehittyvä teollisuuskylä ja kaupan keskus Rovaniemen etelälaidalla. Kisassa ovat mukana muotoilutoimistot Puisto ja Reddo Rovaniemeltä ja WSP Finlandin Design Studio Helsingistä sekä Eteläkeskuksen yritykset BRP Finland, Lapin Kumi ja Lappset Group. Joka tiimissä myös kaksi muotoiluopiskelijaa Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnasta.

Rovaniemi Design Weekin tuottavat Rovaniemen Kehitys Oy ja Lapin yliopisto.

Lisätietoja:
Päivi Tahkokallio, p. 050 324 3517, paivi(at)tahkokallio.fi