Uutiset 2006

Abi-päivä Lapin yliopistolla

1.12.2006

Lapin yliopisto esittelee koulutustarjontaansa abeille ja kaikille yliopiston koulutuksesta kiinnostuneille perjantaina 8. joulukuuta 2006 kello 10–13 yliopiston päärakennuksessa.

Päivän tilaisuuksiin odotetaan noin 800 abia ja muita opinnoista kiinnostuneita eri puolilta Lapin lääniä. Lapin läänissä ylioppilaskirjoituksiin osallistuu ensi keväänä arviolta 1200 abia.

Päivän esittelytilaisuudet yliopiston luentosaleissa tarjoavat runsaasti tietoa opiskelumahdollisuuksista. Yksiköiden opettajat ja opiskelijat kertovat opintojen tavoitteista, sisällöistä, opiskelijaelämästä ja työelämään sijoittumismahdollisuuksista.

Yliopiston pääaulasta löytyy info-pisteitä, joissa kerrotaan mm. ainejärjestöistä ja  kansainvälisestä opiskelijavaihdosta. Myös Avoin yliopisto, Lapin kesäyliopisto ja Lapin Urheiluakatemia ovat paikalla. Taiteiden tiedekunnan ainejärjestöt esittäytyvät F-talon aulassa.

Opinto-ohjaajille on oma tilaisuutensa, jossa yliopiston rehtori Mauri Ylä-Kotola kertoo ajankohtaisia asioita yliopistolaitoksen ja Lapin yliopiston osalta. Tilaisuudessa kuullaan myös, miten valmistuneet maisterit ovat sijoittuneet työelämään. Tutkimusta esittelee kehittämispäällikkö Satu Peteri. Lisäksi tiedekuntien opintopäälliköt esittelevät ensi vuoden opiskelijavalintoja.

Tervetuloa!

Lisätietoja:
Sirkka-Liisa Laine
Puhelin 016  341 2253, 040 588 0819

LaY/Viestintä/OT