Uutiset 2008

Abi-päivä Lapin yliopistossa

4.12.2008

Lapin yliopisto järjestää abeille ja kaikille yliopisto-opinnoista kiinnostuneille suunnatun Abi-päivän keskiviikkona 10. joulukuuta 2008 klo 10.00 alkaen.

Abit saavat rautaisannoksen tietoa Lapin yliopiston tarjonnasta, kun eri yksiköiden opettajat ja opiskelijat kertovat luentosaleissa eri koulutusohjelmien tavoitteista ja sisällöistä sekä opiskelijaelämästä ja työelämään sijoittumismahdollisuuksista. Lisäksi opinto-ohjaajilla on mahdollisuus tutustua lähemmin mm. yliopistoa koskeviin ajankohtaisiin asioihin, sähköiseen yhteishakuun sekä teolliseen muotoilun ja matkailututkimuksen koulutusohjelmiin. Aiheista puhuvat mm. professori Päivi Naskali, tuntiopettaja Hanna Viitasaari sekä opintoasiain päällikkö Tuula Tolppi ja opintosihteeri Pirjo Hirvonen. Lisäksi tiedekuntien opintopäälliköt esittelevät tiedekuntien koulutusohjelmia ja pääaineita.

Ainejärjestöjen, kansainvälisen opiskelijavaihdon, Oulun yliopiston, Lapin kesäyliopiston, Lapin urheiluakatemian, Giellagas-instituutin, naistutkimuksen ja kirjaston info-pisteet sijaitsevat Lapin yliopiston pääaulassa. Taiteiden tiedekunnan ja avoimen yliopiston toimintaa esitellään tiedekunnan aulassa.

Abi-päivien ohjelma on osoitteessa www.ulapland.fi/abipaiva2008. Ensi vuoden opiskelijavalintaperusteet löytyvät osoitteesta  www.ulapland.fi/opiskelijaksi.

Rovaniemen ammattikorkeakoulu järjestää samana päivänä Avoimet ovet -tapahtuman Jokiväylä 11:ssä klo 12.00–14.30. Tapahtuma esittelee ammattikorkeakoulun koulutusta ja palveluita.

Tervetuloa!

Lisätietoja:
Opintoasiain päällikkö Tuula Tolppi, p. (016) 341 2253,
etunimi.sukunimi@ulapland.fi
www.ulapland.fi/abipaiva2008

LaY/Viestintä/SV