Uutiset 2007
 

Abit vierailevat yliopistolla

5.12.2007

Lapin yliopiston perinteinen abi-päivä järjestetään tänä vuonna keskiviikkona 12. joulukuuta 2007 kello 10–13.

Lapin yliopiston abi-päiville saapuu noin 900 abia ja muita opinnoista kiinnostunutta henkilöä eri puolilta Lapin lääniä. Lapissa osallistuu ylioppilaskirjoituksiin ensi keväänä arviolta 1200 abia.

Abit saavat rautaisannoksen tietoa Lapin yliopiston tarjonnasta, kun eri yksiköiden opettajat ja opiskelijat kertovat luentosaleissa opintojen tavoitteista, sisällöistä, opiskelijaelämästä sekä työelämään sijoittumismahdollisuuksista.

Yliopiston pääaulassa on info-pisteitä mm. ainejärjestöjen toiminnasta ja kansainvälisestä opiskelijavaihdosta. Myös Avoin yliopisto, Lapin kesäyliopisto ja Lapin Urheiluakatemia esittelevät toimintojaan yliopiston pääaulassa. Taiteiden tiedekunnan ainejärjestö esittäytyy F-talon aulassa.

Lapin yliopiston rehtori Mauri Ylä-Kotola kertoo ajankohtaisia asioita yliopistolaitoksesta ja Lapin yliopistosta opinto-ohjaajille tarkoitetussa tilaisuudessa. Samassa yhteydessä esitellään myös yhteiskuntatieteiden tiedekunnan julkisoikeuden koulutusta sekä taiteiden tiedekunnan tekstiilialaa ja audiovisuaalista mediakulttuuria. Lisäksi tiedekuntien opintopäälliköt esittelevät ensi vuoden opiskelijavalintoja.

Abi-päivät järjestetään Lapin yliopistolla keskiviikkona 12. joulukuuta klo 10–13, Yliopistonkatu 8, Rovaniemi.   

Tervetuloa!

Lisätietoja:
Mervi Tikkanen
etunimi.sukunimi@ulapland.fi
Puhelin (016) 341 2253 tai 040 588 0819

LaY/Viestintä/OT