• Weboodi
  • Outlook
  • Finna
  • Tenttis
  • Optima
  • Moodle
Uutiset 2007
16.1.2007

Aikuiskasvatusta ja erityispedagogiikkaa avoimessa yliopistossa

Lapin yliopiston avoin yliopisto tarjoaa keväällä 2007 aikuiskasvatuksen ja erityispedagogiikan opintoja. Hakuaika opintoihin päättyy 31.1.2007.

Lapin yliopiston avoin yliopisto järjestää keväällä aikuiskasvatuksen aineopinnot (35 op), joihin on vaatimuksena aineen perusopinnot tai approbatur. Opinnot alkavat helmikuussa 2007 ja ne kestävät vuoteen 2008. Opinnot soveltuvat erityisen hyvin kasvatus- ja koulutusalalla työskenteleville.

Opintojen avulla on mahdollista syventää tietoa aikuiskasvatuksen eri alueista. Lisäksi opinnoissa tutustutaan tutkimusmenetelmiin ja tehdään proseminaarityö. Kokonaisuudesta voi suorittaa myös yksittäisiä opintojaksoja, kuten neljän opintopisteen laajuisen Laatu, arviointi ja johtaminen -jakson.

Erityispedagogiikan 25 opintopisteen perusopinnot käynnistyvät helmikuussa 2007. Erityispedagogiikan luennoilla perehdytään mm. teoreettisiin malleihin ja käytännön toimintatapoihin, joilla voidaa auttaa erityistukea tarvitsevia ihmisiä. Lisäksi opinnoissa tutustutaan erilaisuuden arvoperustaan, alan käsitteisiin, vuorovaikutuksen ja oppimisen haasteisiin sekä erityispedagogiikan palvelujärjestelmään ja historiaan. Luennot ovat iltaisin ja viikonloppuisin.

Kevään 2007 opetuksen avulla on mahdollista perehtyä myös laatuajatteluun ja laatutyöhön Laatu, arviointi ja oppiminen (4 op) -kurssilla.

Hakuaika opintoihin päättyy 31.1.2007. Opintoihin haetaan avoimen yliopiston hakulomakkeella, jonka voi tilata avoimen yliopiston toimistosta puhelin (016) 341 2952 tai tulostaa verkkosivuilta.

Lisätietoja:
Puhelin (016) 341 2952 
http://www.ulapland.fi/avoin

LaY/Viestintä/OT

 


Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK