Uutiset 2021
PÄÄTEEMAKUVAKE_web.png

Arctic Design Week 2021 - maailman pohjoisin muotoilu- ja vaikuttajafoorumi sekä kaupunkifestivaali

18.3.2021

Vuonna 2021 ADW toteutetaan pääosin virtuaalisena.

Entistä kansainvälisempi 13. Arctic Design Week 2021 järjestetään Rovaniemellä 22. – 28.3.2021. Arctic Design Week 2021 tapahtumien teemana on "Be Proactive", joka esittelee kestävän ja vastuullisen muotoilun sekä liiketoiminnan uusimmat tutkimustulokset ja menestyksellisimmät liikeideat.

Lapin yliopisto ja Lapin ammattikorkeakoulu ovat tiiviisti mukana maailman pohjoisimman muotoiluviikon toiminnassa.

Lapin yliopiston taiteilijoiden, muotoilijoiden ja muiden asiantuntijoiden kädenjälki näkyy kattavasti vuoden 2021 muotoiluviikon ohjelmasisällöissä. Yliopistolaiset ovat mukana muun muassa seuraavien tilaisuuksien toteuttamisessa: avajaiset ja päätösjuhla, ADW Award Night, Arctic Festivals & Fashion Show, alumniseminaari, DESOLATION - Design from Isolation -näyttely, Desi, Digi ja Design -verkostoitumistapahtuma, KÖÖKKI makufestivaali sekä ARCTIC AHA! –foorumit.

Lapin ammattikorkeakoulun englanninkielisen ja suomenkielisen restonomikoulutuksen opiskelijat ovat mukana suunnittelemassa ja tuottamassa useita Arctic Design Weekin tapahtumia. Lapin AMKin TEQU-asiantuntijatiimi vastaa Award Night -tapahtuman sekä Arctic AHA! -foorumin striimauksen virtuaalisesti osallistuville. Ohjelmassa on mukana myös eLapland TEQU Talk -tapahtuma sekä yhden TEQU:n nopeassa tuotekehitysprosessisa syntyneen proton julkaiseminen.

Tarkemmat tiedot Arctic Design Week -toiminnasta ADW:n verkkosivuilta: https://www.arcticdesignweek.fi/

Viikon tapahtumatiedot löydät myös Rovaniemen kaupungin tapahtumakalenterista.

Muotoja-lehti kokoaa Arctic Design Weekin taustoja ja tapahtumia, lehti saatavilla myös sähköisesti Issuu-versiona.